Restorant Benvenuto Elbasan dhe Belsh,vendi ku dashuria për ushqimin, të mirepret gjithmonë
19/10/2020 18:00

Restorant Vila Benvenuto. Menuja e detit vjen e servirur plot shije. Nëse doni të provoni shijen unike nuk mund të mos përmendet ky restorant kur flitet për cilësinë maksimale të produkteve të detit. Restoranti që në emertin na uron mireseardhjen në qytetin e Elbasanit, por edhe në restorantin në Vila Benvenuto në Belsh. Instagram : restorant_vilabenvenuto Facebook : Restorant Vila Benvenuto Nr. Cel : 00355692060411