Tensione të forta dhe lot, gjithçka ndodh në këtë episod – Përputhen, 24 Shtator 2021
24/09/2021 21:31
Argjendi flet për akuzat se vijon të jetë i fejuar jashtë programit – Përputhen, 24 Shtator 2021
24/09/2021 21:30
Mikela në ulërima: Mos më përmendni më ish të dashurin – Përputhen, 24 Shtator 2021
24/09/2021 21:30
Argjendi përlotet në studio, çfarë e lëndoi atë – Përputhen, 24 Shtator 2021
24/09/2021 21:30
Mikela ndërpret përballjen e Ritvanës dhe Argjendit – Përputhen, 24 Shtator 2021
24/09/2021 21:30
Tensione të forta; Edi kapet keq me Bashkimin, ndërpritet programi – Përputhen, 24 Shtator 2021
24/09/2021 21:30
Hija e Ritvanës në prapaskenat e takimit të Mikelës dhe Argjendit – Përputhen, 24 Shtator 2021
24/09/2021 21:30
Mikela dhe Ritvana të njëjtën zgjedhje Bashkimin, çfarë ndodhi? – Përputhen, 24 Shtator 2021
24/09/2021 21:30
Mikela shpërthen në lot: Më keni lënduar mua dhe nënën time – Përputhen, 24 Shtator 2021
24/09/2021 21:30
Ritvana përballet me Argjendin, pas shumë situatave – Përputhen, 24 Shtator 2021
24/09/2021 21:30
Kë zgjedhin vajzat për takimet e javës së ardhshme? – Përputhen, 24 Shtator 2021
24/09/2021 21:30
Të shtrirë afër njëri-tjetrit, prekje, përqafime në takimin e parë të Mikelës & Argjendit- Përputhen
24/09/2021 19:30
Shpërthen Alvisa: Ada je e pafytyrë, duhet të na kërkosh falje, debatet nuk sosin – Përputhen
23/09/2021 19:31
Bruno në diskutim me Argjendin: Po i nxjerr të gjithë vajzat keq – Përputhen, 23 Shtator 2021
23/09/2021 19:30
Surpriza që befason Mikelën, Alvisën dhe Adën – Përputhen, 23 Shtator 2021
23/09/2021 19:30
Mikela i kërkon ndjesë, Ada e konsideron justifikim – Përputhen, 23 Shtator 2021
23/09/2021 19:30
Mikela e pret Argjendin me këmbët e para: Po na përdor – Përputhen, 23 Shtator 2021
23/09/2021 19:30
Ritvana: Dyshoj se Argjendi pëlqen më shumë Mikelën, i thash se dua të tërhiqem – Përputhen
23/09/2021 19:30
Bruno refuzon të shoh takimin e Mikelës me Argjendin – Përputhen, 23 Shtator 2021
23/09/2021 19:30
Argjend ti do një natë njërën një natë tjetrën, ç’të duket vetja – Përputhen, 23 Shtator 2021
23/09/2021 19:30
Çudit Tola me dëshirën e saj: Hajde më puth! – Përputhen, 23 Shtator 2021
23/09/2021 19:30
Arjan Konomi me tone të larta: “Edi nuk të toleroj më”, çfarë e tensionoi situatën – Përputhen
23/09/2021 19:30
Ada trullos me linjat e saj në takim Brunon, por edhe Edin e Mikelën – Përputhen, 22 Shtator 2021
22/09/2021 19:31
Ritvana je e kamufluar dhe e fshehtë – Përputhen, 22 Shtator 2021
22/09/2021 19:30
Tola sulmon Mikelën: Pse na merr djemtë në prapaskenë – Përputhen, 22 Shtator 2021
22/09/2021 19:30
Në takimin Ada-Bruno kishte vetëm tërheqje seksuale – Përputhen, 22 Shtator 2021
22/09/2021 19:30
Ada po sillesh si një 18 vjeçare, boll u zutë me Edin – Përputhen, 22 Shtator 2021
22/09/2021 19:30
Azemi fton në kërcim Tolën, ajo e refuzon për Albin – Përputhen, 22 Shtator 2021
22/09/2021 19:30
Edi zgurdullon sytë, teksa sheh me bikini Adën në takim me Brunon – Përputhen, 22 Shtator 2021
22/09/2021 19:30
Tola në një takim me Albin, çfarë ndodhi këtë herë – Përputhen, 22 Shtator 2021
22/09/2021 19:30