Politikan N’Tigan- Kryebashkiakja zbulon sekretin gatim: Ja këshilla që më jep mamaja | Top News
24/06/2023 20:00
Politikan N’Tigan – Një rrëfim për dashurinë, por edhe për sfidat që i sjell politika
24/06/2023 20:00
Politikan N’Tigan- Andi Salla: Ja sfida më e madhe që kam hasur në politikë | Top News
24/06/2023 20:00
Politikan N’Tigan – Patëllxhani pjata e preferuar e kryebashkiakes?! Memaj: Burri donte… |Top News
24/06/2023 20:00
Politikan N’Tigan- Andi Salla: Gruaja që ka gatuar pjatën më të shijshme për mua është… | Top News
24/06/2023 20:00
Politikan N’Tigan – Kryebashkiakët fituan mandatin në zgjedhje, por ‘ngecin’ mbi tigan
24/06/2023 20:00
Politikan N’Tigan – Juliana Memaj: Në politikë nuk jam një çupëlinë por një burrneshë | Top News
24/06/2023 20:00
Politikan N’Tigan – Kush ishin dy koleget e PS që u sfiduan ‘kokë me kokë’ në kuzhinë
24/06/2023 20:00
Politikan N’Tigan – Juliana Memaj: E dashuroj gatimin, por politika më ka larguar.. | Top News
24/06/2023 20:00
Politikan N’Tigan- Sfida në politikë dhe në kuzhinë, kush fiton? Shefi jep verdiktin | Top News
24/06/2023 20:00
Politikan N’Tigan- Andi Salla: Ja kush është pjata ime e preferuar… | Top News
24/06/2023 20:00
Politikan N’tigan – Mes dështimeve dhe sukseseve dy politikanët zbulojnë jetën e panjohur të tyre
17/06/2023 21:01
Politikan N’tigan-Muharremi zbulon njohjen me gruan e tij: Nganjëherë mendoja ta rrëmbeja | Top News
17/06/2023 21:00
Politikan N’tigan-Maliqi: Pjata tradicionale që më pëlqen shumë, trahana me spec djegës | Top News
17/06/2023 21:00
Politikan N’tigan- Historitë e dhimbshme që zbuluan dy politikanët | Top News
17/06/2023 21:00
Politikan N’tigan- Lefter Maliqi zbulon sfidat dhe rrugën e vështirë drejt politikës | Top News
17/06/2023 21:00
Politikan N’tigan-Maliqi zbulon aksidentin më të rëndë në kuzhinë: Më mori tigani flakë | Top News
17/06/2023 21:00
Politikan N’tigan-Maliqi:Ushqimi më shpifur që kam ngrënë, prodhimet e detit të marinuara | Top News
17/06/2023 21:00
Politikan N’tigan-Lefter Maliqi rrëfen jetën e vështirë: Desh jam eliminuar fizikisht… | Top News
17/06/2023 21:00
Politikan N’tigan- Alfred Muharremi: Më mirë laj enët sesa të gatuaj | Top News
17/06/2023 21:00
Politikan N’tigan – Muharremi: Gatimi i parë që kam bërë, veza me salsise dhe djath | Top News
17/06/2023 21:00
Politikan N’tigan-Kush ishin dy rivalët që përveshen mëngët në kuzhinë, sfida mes tiganëve| Top News
17/06/2023 21:00
Politikan N’tigan-Nga fshati Sos në politikë-Alfred Muharremi zbulon si u bë pjesë e saj | Top News
17/06/2023 21:00
Politikan N’tigan/ Erdhi në kuzhinë pa eksperiencë por Fadil Nasufi mund Eduart Ndrecën | Top News
10/06/2023 17:29
Politikan N’tigan/ Eduart Ndreca:Unë romantik/ Duhet të pyes gruan, çfarë e joshi tek unë | Top News
10/06/2023 17:29
Politikan N’tigan/ Fadil Nasufi: Me grua jemi njohur të rinj, jam i përkëdheluri i shtëpisë|Top News
10/06/2023 17:28
Politikan N’tigan/ Eduart Ndreca: As vetë nuk e di si u bëra pjesë e politikës | Top News
10/06/2023 17:28
Politikan N’tigan/ Deputetët hanë produkte të shtrenjta/ Ndreca: Unë ha në shtëpi | Top News
10/06/2023 17:28
Politikan N’tigan/ Deputeti i PS: Pjata më e shtrenjtë që kam ngrënë, kërminj në Paris | Top News
10/06/2023 17:27
Politikan N’tigan/ Fadil Nasufi: Nuk jam nazeli në ushqim, por ruhem në ato çfarë ha | Top News
10/06/2023 17:27