Top Channel/ Qeveria kompenson ndërtuesit. Do japë 30% më shumë para për kontratat e punëve publike
20/05/2022 15:17
Top Channel/ Shqipëria ul varësinë nafta ruse! Gruri rus u zëvendësua me atë serb
17/05/2022 19:45
Top Channel/ U mblodhën më shumë taksa/ Kriza e çmimeve shtoi me 294 mln të ardhurat në arkë
17/05/2022 15:16
Top Channel/ Ulet pritshmëria ekonomike! Raporti evropian: Qeveria të shkurtojë shpenzimet publike
16/05/2022 19:43
Top Channel/ Lidhje energjetike Shqipëri-Greqi! Më 23 nëntor hapet edhe bursa shqiptare e energjisë
13/05/2022 19:40
Top Channel/ Bashkëpunimi me Zvicrën. Program për ekonominë, shëndetësinë dhe klimën
13/05/2022 15:21
Top Channel/ Ulet parashikimi për Shqipërinë/ BERZH: rritja ekonomike do të ulet në 3 përqind
10/05/2022 20:03
Top Channel/Inflacioni në 6.2%.Niveli më i lartë në 20 vite.Çmimet e konsumit me rritjen më të madhe
09/05/2022 15:14
Top Channel/ Euro po fiton betejën/ Zgjerohet përdorimi i valutës evropiane në ekonominë shqiptare
07/05/2022 19:50
Top News – Ulet nafta dhe gazi, rritet benzina / Bordi i transparencës përcakton çmimet e reja
07/05/2022 14:09
Top Channel/ Kriza zgjat deri në 2024/ BSH: Inflacioni rikthehet në objektiv në fillim të 2024
04/05/2022 19:59
Top Channel/ Shqipërinë e vizitojnë 35 mijë rusë, 110 mijë turistë vinin nga Ukraina, këtë vit…
04/05/2022 19:45
Top Channel/ Borxhi, 100 milionë euro/ Pjesa dërmuese e borxhit është krijuar nga vetëm 7 kompani
03/05/2022 19:45
Top Channel/ Çfarë kursejnë shqiptarët? Vetëm 38% e familjeve janë në gjendje të heqin lekë mënjanë
02/05/2022 19:55
Top Channel/ Lufta nuk tremb kreditë/ Rriten sërish kreditë për shtëpitë. “Fitimi” për një vit, 9%
29/04/2022 19:51
Top News-Karburantet, sërish me rritje çmimi / Një litër naftë 10 lekë më shumë, shitet 243 lekë
29/04/2022 19:04
Top Channel/ Lufta “prek” Shqipërinë, Banka e Shqipërisë: Ndikim te ndërtimi, çmimet dhe turizmi
29/04/2022 15:19
Top Channel/ Ulet pritshmëria, Instituti i Vjenës korrigjon parashikimin për rritjen ekonomike
28/04/2022 19:50
Top News – Qeveria rikthen fashën e energjisë / Sa do të paguajnë familjet që harxhojnë mbi 700 kwh?
27/04/2022 15:10
Top News-Çmimet e reja të naftës dhe benzinës/Sa shitet një litër në tregun e pakicës dhe shumicës
26/04/2022 18:03
Top Channel/ Krizë? Çfare krize?! Çereku i familjeve në borxh me bankën ose me familjen
25/04/2022 19:32
Top Channel/ Fatura e krizës! Takimi: BSH dhe qeveria bëjnë bilancin e “luftës”
23/04/2022 19:30
Top News – Ulet çmimi i naftës dhe gazit/Pas vendimit të marrë nga bordi i transparencës
23/04/2022 17:48
Top Channel/ Shqipëria nivel më të ulët inflacioni në krahasim me BE
22/04/2022 18:42
Top Channel/ Pastrimi i parave, rriten rastet e dyshuara. Më e përdorura “kredia për shtëpi”
22/04/2022 15:20
Top Channel/Evazioni rëndon pensionet/Pagat e ulëta apo të padeklaruara, të ardhurat e pamjaftueshme
21/04/2022 19:51
Top Channel/ FMN: Rritja ekonomike, 2 përqind/ Tkurret më shumë pritshmëria për rritjen ekonomike
19/04/2022 19:35
Top Channel/ Eksportet u rritën 50 për qind, u shit më shumë krom, lëndë djegëse e tekstile
19/04/2022 15:03
Top Channel/ Blerjet online/ Tregu i ri i paorganizuar dhe nën presion me taksa dhe bllokime
18/04/2022 19:54
Top Channel/ Bujqësia, 20 përqind të prodhimit kombëtar, por fermerët marrin pak
18/04/2022 19:52