Fifi | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:45
Fifi – Nanush 1 | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Jetesa e vështirë e Fifit para se të bëhej e famshme | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
“Që fëmijë e kam pasur bullizimin të pranishëm në jetën time” | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Fifi – Diell | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Fifi – A po vjen? | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Fifi – Ninullë dashurie | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Fifi tregon arsyet pse hyri në Big Brother Vip | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Fifi emocionohet: “Ata më kanë dhënë mundësinë me jetu” | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Fifi: “Të takosh një psikolog është normale” | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Fifi – Marova | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Fifi – Hana | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Fifi – Psikopatja jote | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Fifi tregon se çfarë ndjen për Adisin | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Fifi rrëfen dështimet dhe refuzimet që e bënë atë që është sot | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Fifi – Krimineli i zemrës | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
“S’i kam duruar dot kalamanjtë!” Fifi flet për fëmijërinë dhe rritjen në Gjermani | A•Live•Night- 4K
23/07/2022 22:30
Fifi – Zhurmë | A•Live•Night – 4K
23/07/2022 22:30
Promo | Fifi në një rrëfim si kurrë më parë në kapitullin e fundit të A•Live•Night
18/07/2022 11:30
Xhensila Myrtezaj | A•Live•Night – 4K
16/07/2022 22:45
Xhensila Myrtezaj – Me ty jam | A•Live•Night – 4K
16/07/2022 22:30
Xhensila Myrtezaj – Sekreti im | A•Live•Night – 4K
16/07/2022 22:30
Xhensila tregon si e ka përjetuar divorcin e prindërve | A•Live•Night – 4K
16/07/2022 22:30
Për herë të parë, Xhensila rrëfen krizat në marrëdhënien me Besin | A•Live•Night – 4K
16/07/2022 22:30
Xhensila Myrtezaj – A e din | A•Live•Night – 4K
16/07/2022 22:30
Xhensila Myrtezaj – Ëngjëlli im | A•Live•Night – 4K
16/07/2022 22:30
Xhensila Myrtezaj – Paris | A•Live•Night – 4K
16/07/2022 22:30
Xhensila Myrtezaj – Uh baby | A•Live•Night – 4K
16/07/2022 22:30
Ja se çfarë mendon Xhensila për Besin! | A•Live•Night – 4K
16/07/2022 22:30
“Ndikohem shumë nga gjërat që dëgjoj përreth!” | A•Live•Night – 4K
16/07/2022 22:30