Hipokrati – Trajtimi i Syve në Klinikën Gjermane të Syrit! Emision i plotë – 9 Korrik 2022
09/07/2022 17:46
Hipokrati – Korrigjimi i Syrit të Shtrembër! 9 Korrik 2022
09/07/2022 17:45
Hipokrati – Tension i lartë në Sy! Rrezik i heshtur nga padija! 9 Korrik 2022
09/07/2022 17:45
Hipokrati – Kirurgjia e Glaukomës në Klinikën Gjermane të Syrit – 9 Korrik 2022
09/07/2022 17:45
Hipokrati – Gjilpëra që ju shpëton Syrin! 9 Korrik 2022
09/07/2022 17:45
Hipokrati – Shpëtoni shikimin dhe Sytë me Lazer!9 Korrik 2022
09/07/2022 17:45
Hipokrati – Ja si të evitoni syzet! Korrigjimi që ju duhet.. 9 Korrik 2022
09/07/2022 17:45
Hipokrati – Sytë e Shtrembër që drejtohen tek… 9 Korrik 2022
09/07/2022 17:45
Hipokrati – Dhjamosja e Mëlçisë! Alarm! Çfarë kërcënon! Emision i plotë – 2 Korrik 2022
02/07/2022 17:46
Hipokrati – Dhjamosja e Mëlçisë! Ja gënjeshtrat dhe të vërtetat..2 Korrik 2022
02/07/2022 17:45
Hipokrati – Mos e humbni! Ky produkt zhduk dhjamin në Mëlçi! Ja si përdoret.. 2 Korrik 2022
02/07/2022 17:45
Hipokrati – Asnjë nuk e di që ka Mëlçi të dhjamosur! Ndiqni këtë mjeke… 2 Korrik 2022
02/07/2022 17:45
Hipokrati – Me Mëlçi të dhjamosur? Sa shans keni të shëroheni? Ja e vërteta! 2 Korrik 2022
02/07/2022 17:45
Hipokrati – Zhdukni dhjamin në Mëlçi! Rrezik! Shkatërron gjithçka! Ndiqni këto..2 Korrik 2022
02/07/2022 17:45
Hipokrati – Ruani Mëlçinë! Porosia që ju shpëton..2 Korrik 2022
02/07/2022 17:45
Hipokrati – Ja si e shkrijnë dhjamin e Mëlçisë këto produkte! Përdorini menjëherë…2 Korrik 2022
02/07/2022 17:45
Hipokrati – E vërteta: Pse dhjamoset Mëlçia! Kush nuk shpëton prej saj…2 Korrik 2022
02/07/2022 17:45
Hipokrati – Meshkuj! Sëmundjet që ju rrezikojnë! Merrni masat! Emision i plotë – 25 Qershor 2022
25/06/2022 17:46
Hipokrati – Meshkuj? A e dini çfarë është testosteroni? Mësojeni! – 25 Qershor 2022
25/06/2022 17:45
Hipokrati – Meshkuj! Me këto produkte shpëtoni… 25 Qershor 2022
25/06/2022 17:45
Hipokrati – Zbulimi! Ja çfarë ndodh në sferën seksuale të….25 Qershor 2022
25/06/2022 17:45
Hipokrati – Alarm! Ndaloni ushqimet që shkatërrojnë shëndetin e… 25 Qershor 2022
25/06/2022 17:45
Hipokrati – Meshkuj! Masni urgjent Testosteronin të kuptoni jetën tuaj seksuale! 25 Qershor 2022
25/06/2022 17:45
Hipokrati – Mrekulli mashkullore! Në ndihmë të… 25 Qershor 2022
25/06/2022 17:45
Hipokrati – Jetë seksuale e dyshimtë? 7 mënyra për të rritur Testosteronin! 25 Qershor 2022
25/06/2022 17:45
Hipokrati – Këta meshkuj kanë provuar… dhe kanë shpëtuar… 25 Qershor 2022
25/06/2022 17:45
Hipokrati – Erdhi Vera! Dobësim?! Ja ku gaboni! Ja ç’të bëni! Emision i plotë – 18 Qershor 2022
18/06/2022 17:46
Hipokrati – Dobësim i bukur në Verë! Dy Kapsula që bëjnë Magjinë! 18 Qershor 2022
18/06/2022 17:45
Hipokrati – Dieta më e kërkuar – Automatikisht shpëton Trurin! 18 Qershor 2022
18/06/2022 17:45
Hipokrati – Habituni dhe Kënaquni: Receta Dietike Verore! 18 Qershor 2022
18/06/2022 17:45