Aventurierët – “Piknik në Farkë, ku i zbulojnë të gjitha!” – Ora e Tiranës
26/05/2020 09:20
Edicioni Informativ, 25 Maj 2020, Ora 15:00
26/05/2020 09:19
“Edi Rama na cave …. “Ismet Drishti shpërthen – Shqipëria Live, 25 Maj 2020
26/05/2020 09:19
Antoneta vendos më në fund se çfarë do bëjë me djemtë në Përputhen “E Diell”, 24 Maj2020
25/05/2020 10:25
Portokalli, 24 Maj 2020 – Çifti i lumtur ( Burri Hajdut )
25/05/2020 10:24
Portokalli, 24 Maj 2020 – 2 Policat ( Pensioni i Kolës )
25/05/2020 10:24
Edicioni Informativ, 23 Maj 2020, Ora 12:00
24/05/2020 09:25
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
24/05/2020 09:25
Një ditë me Dojnën | Donald dhe Romeo Veshaj | Pop Culture 3
24/05/2020 09:25
Aventurierët – “Çfarë ndodh në Jalë, mbetet në Jalë’’ – Episodi 8, 22 Maj 2020
23/05/2020 09:23
Edicioni Informativ, 22 Maj 2020, Ora 15:00
23/05/2020 09:23
Kiçja dhe personazhet e tjerë që po thyejnë rrjetin – Shqipëria Live, 22 Maj 2020
23/05/2020 09:22
Wake Up/ Njomza dhe Rinori, ҫifti vloger që jetën reale e bëjnë në rrjetet sociale
22/05/2020 09:10
Edicioni Informativ, 21 Maj 2020, Ora 15:00
22/05/2020 09:10
Edicioni Informativ, 21 Maj 2020, Ora 12:00
22/05/2020 09:10
Çani dhe Imami e kthejnë në personale, debat dhe akuza që nuk duhen humbur
21/05/2020 09:01
Edicioni Informativ, 20 Maj 2020, Ora 15:00
21/05/2020 09:01
Shitja e pjeshkëve/ Fermerët: Çmimi ok, por ka dalë para kohe
21/05/2020 09:01
Edicioni Informativ, 19 Maj 2020, Ora 12:00
20/05/2020 09:41
Edicioni Informativ, 19 Maj 2020, Ora 15:00
20/05/2020 09:41
Edicioni Informativ, 19 Maj 2020, Ora 19:00
20/05/2020 09:41
Edicioni Informativ, 18 Maj 2020, Ora 12:00
19/05/2020 09:20
Edicioni Informativ, 18 Maj 2020, Ora 15:00
19/05/2020 09:19
Fiks Fare, Basha dhe Kryemadhi e thanë hapur: U gabuam! 18 Maj 2020, Pjesa 1
19/05/2020 09:19
Antoneta hedh akuza: Djemtë po më bëjnë presion që ti zgjedh ata në fund “E Diell”, 17 Maj 2020
18/05/2020 09:27
Portokalli, 17 Maj 2020 – Pim Ceka – Edi Rama ( Pim Ceka live, i ftuar Edi Rama )
18/05/2020 09:27
Portokalli, 17 Maj 2020 – Kapo Kapllani – S Show ( A do të legalizohet kanbis në Shqipëri ? )
18/05/2020 09:27
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 16 Maj 2020
17/05/2020 09:09
Një ditë me Dojnën | Sara Karaj dhe Darti | Pop Culture 3
17/05/2020 09:08
Edicioni Informativ, 16 Maj 2020, Ora 19:00
17/05/2020 09:08