Del emri për president nga opozita? Agron Duka sugjeron kandidatin | Breaking Top News
16/05/2022 12:00
Negociatat për presidentin! Agron Duka ‘zbërthen’ ngërçin mes palëve | Breaking Top News
16/05/2022 11:54
Wake Up/Mund të biesh në dashuri edhe mbi 60 vjeҫ! Rita Petro është e hapur për një histori të re…
16/05/2022 11:05
Edicioni Informativ, 16 Maj 2022/ Ngjarjet kryesore nga vendi, rajoni, bota | Breaking Top News
16/05/2022 10:42
Wake Up/ Janë mësues, inxhinierë, juristë, por realizuan ëndrrën në sirtar: Teatrit dhe aktrimin
16/05/2022 10:35
Miliarderët e drejtësisë nën shënjestrën e SPAK / Si sot një vit më parë…!
16/05/2022 10:31
Presidenti i ri dhe afati i fundit nga Rithemelimi për Gjykatën e Tiranës | Breaking Top News
16/05/2022 10:27
Wake Up/ “Testi i idiotit”, eksperti Artur Sulçe: Ja çfarë përmban pyetësori psikologjik
16/05/2022 10:24
Wake Up/ Eksperti: Rreth 2.5 % e shqiptarëve përdorin droga të forta kokainë dhe heroinë
16/05/2022 10:23
Këmbimi Valutor 16 Maj/ Njihuni me vlerën e monedhave të huaja në Shqipëri | Breaking Top News
16/05/2022 10:18
Wake Up/ Sulçe: Aksidentet në zonat e banuara, nëse s’ka semafor situatën se rregullon polici
16/05/2022 10:10
Wake Up/ Eksperti: Në Tiranë, menaxhimi i trafikut zero. Nevojitet digjitalizimi për 50 vjet
16/05/2022 10:06
Wake Up/Faton Limani:Departamenti i letërsisë në Harvard do të rekrutojë ligjërues për Gjuhën Shqipe
16/05/2022 09:55
Wake Up/ Limani: Në Harvard, 11 studentë shqiptar ndjekin studimet në Bachelor, por …
16/05/2022 09:54
Wake Up/ “Studentët e Harvardit mund të zgjedhin shqipen pavarësisht degës së studimit”
16/05/2022 09:54
Wake Up/ Gjuha Shqip do të mësohet në Harvard, Eva Stathi: Lëndë me zgjedhje për të gjithë studentët
16/05/2022 09:53
Quizz-i në Wake Up
16/05/2022 09:35
Wake Up/ Eksperti:Aksidentet, testi psikologjik për shoferët i nevojshëm, si ai alkolit e drogës
16/05/2022 09:32
Wake Up/ Harvard: Gjuha e huaj kusht për t’u diplomuar, shumë studentë kërkuan gjuhën shqipe
16/05/2022 09:29
Wake Up/ Parashikimi i motit/ Si nis java, temperaturat shkojnë deri 29 gradë C
16/05/2022 09:24
Episodi i plotë: Portokalli- Episodi 11, Sezoni 37, 15 Maj 2022
15/05/2022 23:16
Portokalli, 15 Maj 2022– Familja Astari ( Mbledhje urgjente në shkollë )
15/05/2022 23:15
Portokalli, 15 Maj 2022– Kenga ( Kur të jemi bashkë ne të dy)
15/05/2022 23:15
Portokalli, 15 Maj 2022- Alfred Shashka ( Shekulli i ri katror )
15/05/2022 23:15
Portokalli, 15 Maj 2022– Resmia në Amerikë ( Shiti prezanton të dashurën 70 vjeçare )
15/05/2022 23:15
Portokalli, 15 Maj 2022 – Burra dhe vetëm Burrrra ( Mato me apendesit )
15/05/2022 23:15
Portokalli, 15 Maj 2022 – Farmacisti ( Intervisra e punës)
15/05/2022 23:15
Portokalli, 15 Maj 2022– Kryetari i komunës ( Mbivendosja e tokave )
15/05/2022 23:15
Portokalli, 15 Maj 2022- Tufik Furnella ( Kukulla magjike )
15/05/2022 23:15
Portokalli, 15 Maj 2022 – Luzja ( Baçi po tradhëton Luzen )
15/05/2022 22:45