Top Channel/ Lirohen 54 pengje e 117 të burgosur. Në Gaza, sasia më e madhe e ndihmave në një ditë
27/11/2023 08:30
Episodi I plotë: Portokalli- Episodi 9,Sezoni 40, 26 Nëntor 2023
26/11/2023 23:16
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Guru Asllani(Si të bësh lekë?)
26/11/2023 23:15
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Grupi Viroza(Thashethemexhinjtë)
26/11/2023 23:15
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Zjarrëfiksi(Ndërtimet e shumta bllokojnë punën e zjarrëfikësve)
26/11/2023 23:15
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Call Center “Bli Shit”(Likut i vjen klienti tek puna)
26/11/2023 23:15
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Bukra dhe Psikologu(Bukra mëson të bëjë bamirësi)
26/11/2023 23:15
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – North King(Çon të dashurën në studio produksioni për ta bërë këngëtare)
26/11/2023 23:00
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Komshinjtë(Njerëzit e gruas)
26/11/2023 23:00
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Doktori(Lindje online në spitalin e Pukës)
26/11/2023 23:00
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Minioni
26/11/2023 22:30
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Hapja
26/11/2023 22:30
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Familja Astari(Borxhliu)
26/11/2023 22:30
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Dancing Portokalli(Eleminimi i Ina Kollçakut)
26/11/2023 22:30
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Editoriali
26/11/2023 22:30
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Kamarieri(Antonela dhe Luixhino kafe tek Braçja)
26/11/2023 22:30
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Tajson(Bën dru aktorët e teatrit të kukullave)
26/11/2023 22:30
Portokalli, 26 Nëntor 2023 –Kapo Hekri Melamini(Paraqesin në “Porto Story”,projektin e teatrit burg)
26/11/2023 22:30
Portokalli, 26 Nëntor 2023 – Akili(Jetesa në kryeqytet)
26/11/2023 22:30
Episodi I plotë: Portokalli- Episodi 8 Sezoni 40, 19 Nëntor 2023
19/11/2023 23:16
Portokalli, 19 Nëntor 2023 – Bukra dhe Psikologu (Terapi në makinë)
19/11/2023 23:15
Portokalli, 19 Nëntor 2023 – Kuzhinieri (Reiz Oto ne “ E Luan Topi”, nga Erjona Rusi)
19/11/2023 23:15
Portokalli, 19 Nëntor 2023 – Guru Asllani
19/11/2023 23:15
Portokalli, 19 Nëntor 2023 – Policët (Tentojnë ti dorëzojnë Sali Berishës,fletthirrjen e gjyqit)
19/11/2023 23:15
Portokalli, 19 Nëntor 2023 – Grupi Viroza (Çunat e lagjes në kohë të lirë)
19/11/2023 23:15
Portokalli, 19 Nëntor 2023 –Familja Astari (Daddy do të largojë fëmijët nga shtepia për një takim)
19/11/2023 23:00
Portokalli, 19 Nëntor 2023 – Komshinjtë (Gatimet)
19/11/2023 23:00
Portokalli, 19 Nëntor2023 – Parodisti (e ftuar Era Rusi)
19/11/2023 23:00
Portokalli, 19 Nëntor 2023 – North King (Hap lounge bar në Shëngjin)
19/11/2023 23:00
Portokalli, 19 Nëntor 2023– Zjarrëfiksi (Rritja e pagave)
19/11/2023 23:00