Mbyllet një epokë Wake Up-i/ Protagonistët rrëfejnë për herë të parë prapaskenat…
29/07/2022 12:22
Wake Up/ Temperatura deri në 36 gradë, parashikimi i motit për ditën e sotme
29/07/2022 09:42
Wake Up/ Kë zgjedhim: Inteligjencën e bukur e Merlin Monroe apo inteligjencën e Anjshtajnit
28/07/2022 11:38
Wake Up/ Multitaskin? Psikologia, jo nuk mund të bëjmë shumë gjëra, kemi 1 profesion
28/07/2022 11:32
Wake Up/ Iris Luarasi: Më parë bëheshim të zgjuar, duhet të mbanim mend sot ka google map
28/07/2022 11:31
Wake Up/ Një shkollë shqipe, për të mbajtur gjallë gjuhën dhe për të kënaqur shqiptarinë
28/07/2022 11:30
Wake Up/ Iris Luarasi: Njerëzit në tërë botën janë njësoj, s’ka më në botë fëmijë pa telefon
28/07/2022 11:25
Wake Up/ Shkolla e re, festë me donatorët, ish studentë të cilët investuan rreth 150 mijë euro
28/07/2022 11:24
Wake Up/ Psikologia: Po bie inteligjenca, fëmijët po bllokojnë arsyetimin nga telefoni
28/07/2022 11:22
Wake Up/ Psikologia: Trashëgojmë gjenet e mençurisë, por jemi bërë “rob” të teknologjisë
28/07/2022 11:10
Wake Up/ Pedagogu Kolë Camaj: Shkolla shqipe në Malin e Zi, jemi të lumtur e të emocionuar
28/07/2022 11:09
Wake Up/ “Lodrat e produkte kozmetike me kimikate, fëmijë të sëmurë e gra që nuk lindin dot”
28/07/2022 11:06
Wake Up/ Granit Sokolaj: Lodrat e rrezikshme nga tregu u sekuestruan pas alarmit të BE-së
28/07/2022 11:04
Wake Up/ Shteti i pamundur të kontrollojë, lodrat e rrezikshme shiten kudo e sillen kontrabandë
28/07/2022 11:04
Wake Up/ Rreth 1 mijë faqe pirate on linë që shesin lodra me lëndë kimike të rrezikshme
28/07/2022 11:03
Wake Up/ Vija bregdetare e mbushur me lodra të pacertifikuara e me lëndë të rrezikshme
28/07/2022 11:03
Wake Up/ Përurohet shkolla shqipe në Malin e Zi, e rindërtuar nga nxënësit e saj të dikurshëm
28/07/2022 10:56
Wake Up/ Zhvillimet teknologjike po sjell rënie të koeficientit të inteligjencës njerëzore
28/07/2022 10:40
Wake Up/ Mjekja: Besimtarët nuk duan të bëjnë kontrolle e analiza për anomalitë
28/07/2022 10:13
Wake Up/ Eriketa Kroi: Ju tregoj lindjen me muzikë klasik, 36 orë me Moxart e Bethoven
28/07/2022 10:10
Wake Up/ Mjekja: Modelja që lindi në shtëpi guxoi, ka raste që nënat kanë fobi spitalin
28/07/2022 10:07
Wake Up/ Në Shqipëri ka kërkesa për lindje në shtëpi, por mjekët se marrin përsipër
28/07/2022 10:07
Wake Up/ Lindjet në shtëpi, 10 fish më i lartë risku i vdekjeve dhe bebeve me probleme
28/07/2022 10:03
Wake Up/ Enriketa Kroi: Po kemi pasur lindje në shtëpi pa mjek, sjell komplikacione e vdekje
28/07/2022 10:02
Wake Up/ Asgjësohen rreth 2000 mijë lodra të rrezikshme uji, të pasigurta dhe me kimikate
28/07/2022 09:45
Quizz-i në Wake Up
28/07/2022 09:40
Wake Up/ Lindjet në shtëpi pa mjek modë e rrezikshme. Ja pse disa nëna refuzojnë kontrollet
28/07/2022 09:35
Wake Up/ Moti ndryshon papritur! Ja si parashikohen temperaturat për ditën e sotme
28/07/2022 09:28
Wake Up/ Bricjapi, ujori dhe peshqit, investime, bashkëpunime. Kujdes nga prapaskenat…
27/07/2022 11:46
Wake Up/ Peshorja, akrepi e shigjetari, flirte, shkëlqejnë në punë bien në sy këtë gusht
27/07/2022 11:40