Rriten eksportet/ Thatësira në Spanjë dhe Holandë drejton kërkesën nga Shqipëria
03/06/2023 19:44
Breshëri lë fshatin pa pjeshkë/ Peqin, dhjetëra hektarë me pemë frutore u shkatërruan
01/06/2023 19:48
Pagat e rritura të administratës/ Shtesat që nga 1 prilli do të merren brenda pak ditësh
01/06/2023 19:38
Zvogëlohen kursimet në banka, ulet ritmi i dhënies së kredive! Kriza po pengon pagesat
31/05/2023 19:36
Euro zbret nën 110 lekë, Banka Qendrore: Ndërhyrje për ristrukturimin e kredive në valutë
31/05/2023 19:33
Sejko raporton veprimtarinë e Bankës së Shqipërisë për 2022: Rritja e çmimeve kërcënoi stabilitetin
31/05/2023 10:41
KLSH gjen 811 mln euro shkelje/ Ulet me 10 herë dëmi ekonomik që duhet kthyer në buxhet
30/05/2023 19:32
Çmimet e larta, Autoriteti i Konkurrencës raporton në Kuvend
29/05/2023 19:46
Lufta shtoi parcelat me grurë/ Këtë vit pritet më shumë prodhim, por mungon magazinimi
27/05/2023 19:41
Tregu financiar/ Bursa shqiptare është ende në fillesat e saj
26/05/2023 19:38
Rritja e pagave deri në fund të 2024/ Reforma e pagave do bëhet me tre rritje në një vit
26/05/2023 19:35
Rekord turistësh në Durrës/ Në hotele, nuk ka më vende për muajt korrik dhe gusht
26/05/2023 15:28
Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri: Shqetësuese mungesa e fuqisë punëtore
26/05/2023 10:55
Ekonomia rritet, mungojnë punëtorët/ Shoqata Gjermane e Tregtisë dhe Industrisë analizon ekonominë shqiptare
25/05/2023 19:45
Bankers paguan mbi 6 milion dollarë rentë minerare në 3 muaj, 80% e totalit të të ardhurave nga kjo taksë
25/05/2023 11:09
Pagat në shtet, votimi të enjten/ Miratohen dy ligjet, deputetët rritën edhe pagat e tyre
23/05/2023 19:33
Pagat e drejtësisë! Kuvendi merr në shqyrtim formulën e re të llogaritjes
22/05/2023 19:48
Zbutet kriza, shtohet eksporti/ KESH shet 31.92 milion € energji elektrike që nga janari
21/05/2023 19:53
Bujtinat e Memaliajt, ka kërkesa por vështirësi për të mbërritur
21/05/2023 12:41
Pranvera e zgjatur/ Fermerët u dëmtuan për shkak se prodhimet u vonuan
20/05/2023 19:52
Bankat ngadalësuan kreditë/ Në mars u dhanë 150 mln lekë më pak se një vit më parë
20/05/2023 15:52
Emigrantët i rikthehen tokës/ Historia e fermerit që ju kthye bujqësisë dhe tani është eksportues
20/05/2023 15:47
170 mln euro taksa më shumë/ Të ardhurat nga tatimi mbi bizneset dhe individin u shtuan
19/05/2023 19:38
Komisioni i Ligjeve kalon në Kuvend ligjin për rritjen e pagave të administratës
19/05/2023 12:00
Ibrahimaj në Komisionin e Ligjeve: Reformat do rrisin pagat sektorin privat dhe pensionet
19/05/2023 11:14
Rënie e fortë e tregtisë me jashtë/ Zhvlerësimi i euros goditi rëndë eksportet shqiptare
18/05/2023 19:38
Luhatje të forta të euros/ Nis rënien pas rritjes kundrejt lekut
18/05/2023 19:36
Euro godet eksportet, 20% rënie në prill
18/05/2023 15:27