Përputhen

E hënë-e premte, 18:15

Për’Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Video

Bora&Arjani,rrëfehen si asnjëherë më parë në programin e fundit të sezonit-Përputhen,10 Qershor 2022
10/06 19:31
Bora Zemani në një rrëfim për veten dhe programin – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Prapaskenat e pa-transmetuara të Arjan Konomit – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Pamje të pa-transmetuara në studio, para dhe pas publicitetit – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Arjan Konomi tregon momentin më të rëndë për të – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Prapaskenat e Bora Zemanit, ja reagimet që si keni parë kurrë – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Arjan Konomi në një rrëfim për veten dhe programin – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
5 programet më të ndjekura të sezonit, ja cilat janë? – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Bora Zemani: Momentet personale më të vështira, si i kam përballuar? – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Çfarë e frikësoi Bora Zemanin kaq shumë, pamje të pa-transmetuara – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Emocionuese; Bora dhe Arjani mbyllin programin e fundit – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Lindita e ”skandaleve” rikthehet dhe tregon të pathënat e saj – Përputhen, 9 Qershor 2022
09/06 19:31
Bledi Strakosha: Përputhen më ndryshoi dhe mua jetën – Përputhen, 9 Qershor 2022
09/06 19:30
Lindita: Dola topless, por lëndova djemtë e mi, ju kërkoj ndjesë – Përputhen, 9 Qershor 2022
09/06 19:30
Gjyshër që kërkojnë të dashur, çfarë ndodhi me ta pas Përputhen? – Përputhen, 9 Qershor 2022
09/06 19:30
Video të tjera