Puno në Top Channel

Vende të lira pune - Top Media

Top Media (pjesë e grupit Top Media) kërkon të punësojë:

Shef/e Finance
Specialist/e Finance
Arkëtar/e

Të interesuarit duhet të dërgojnë Cv në adresën [email protected] dhe [email protected].
Aplikimet jane të hapura deri më datë 22 Mars 2023.

Shofer Autobusi

Departmenti: Logjistika

Vendodhja: Kodër Mëzez, Kashar Tiranë

Pozicioni:  Shofer Autobusi

Detyrat

  • Kryen transportin e punonjesve te kompanise dhe te ftuarit në adresat e kerkuara.

Kualifikimet

  • Te kete eksperience te meparshme si shofer autobuzi.
  • Te kete te disponueshem patenten ÇAP.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në adresën [email protected].
Vetëm aplikuesit të cilet do të përzgjidhen për intervistë, do të lajmërohen nëpërmjet rrugëve të kontaktit.

Specialist IT

Profili I Kompanise: Top Channel është një televizion privat që transmeton lajme dhe programe të tjera televizive gjatë 24 orëve. Top Channel I filloi transmetimet për here të pare me date 20 Dhjetor 2001. Sot, Top Channel është i pranishëm me sinjalin e tij në të gjithë Europën, përmes platformës Digitalb si edhe në Amerikën Veriore permes 2 platformave IPTV, TVALB dhe Shqip TV. Që në fillim të transmetimeve të tij, Top Channel dalloi për saktësinë e lajmeve të orës së fundit dhe lidhjeve të drejtperdrejta të ngjarjeve më të rendësishme të vendit, si dhe zgjeroi shumë shpejt gamën e programeve te te gjitha zhanreve, per te gjitha grupe moshat. Top Channel është pjesë e Top Media Group ku bëjnë pjesë dhe Top Albania Radio, Top Gold Radio, My Music Radio, Gazeta Shqip Online, një pjesë e platformës Digitalb, Top News dhe VGA Studio.

Departmenti: IT
Vendodhja: Kodër Mëzez, Kashar Tiranë
Pozicioni: IT

KËRKESAT:

• Te ketë kryer arsimin e larte ne degën Inxhinieri Informatike.
• Master ne te njëjtën dege është plus.
• Njohuri te mira ne administrimin serverash , rrjetesh, storage .
• Preferohet te ketë certifikata profesionale.
• Te ketë njohuri për Router, firewall , switches
• Te ketë jo me pak 3 vjet eksperience pune ne profesion
• Preferohet njohuri ne software per Video Editing
• Të ketë aftësi shumë të mira të të punuarit në skuadër;
• Aftësi shumë të mira komunikuese;
• Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.

 

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në adresën [email protected].
Vetëm aplikuesit të cilet do të përzgjidhen për intervistë, do të lajmërohen nëpërmjet rrugëve të kontaktit.

Teknik/Operator Ndriçimi

Teknik/Operator Ndriçimi

Kompania Top Channel ofron mundësinë e punësimit në pozicionin “Teknik/Operator Ndriçimi”
Aplikuesit duhet të plotesojnë keto kritere:

  • Të ketë perfunduar arsimin e mesëm profesional në profilin “Teknik/Operator Ndriçimi” ose të ketë ndjekur kurse trajnimi profesionale për ketë profil.
  • Të ketë eksperiencë pune në këtë fushë.
  • Të jetë i komunikueshëm dhe i gatshëm të punojë në grup.

 

Preferohen kandidatë të cilët kanë eksperiencë pune në studio televizive.

CV mund t’i dergoni në adresën [email protected] Vetëm aplikuesit të cilët do të përzgjidhen për intervistë, do të lajmërohen nëpërmjet rrugëve të kontaktit.