Fiks Fare

E hënë - E premte, Ora 20:10 - 20:55

"Fiks fare" është nje program i gazetarisë investigative. Një program kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj. "Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002 dhe është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske.

Video

Fiks Fare, Vogëlushët u ankuan për rrugën, Fiksi zgjidh problemin, 11 Qershor 2021, Pjesa 1
11/06 21:02
Fiks Fare, Gabimi sekretares lë pa diplomë 40 studentë, Fiksi zgjidh problemin, 11 Qershor 2021, Pjesa 2
11/06 21:01
Fiks Fare, Mbaroi shkolla, vogëlushi: Direkt do kap celularin, 11 Qershor 2021, Pjesa 3
11/06 21:00
Fiks Fare/ Vogëlushët u ankuan për rrugën, Fiksi zgjidh problemin
11/06 20:30
Fiks Fare/ Studentët: Diplomat tona rezultojnë false, gabimi i sekretares
11/06 20:30
Fiks Fare/ Pas interesimit të Fiksit, universiteti do pajisë studentët me diploma të reja
11/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Mbaroi shkolla, vogëlushi: Direkt do kap celularin
11/06 20:30
Fiks Fare, Fjalimi “Parlamenti Pykave” para 100 viteve,është aktual dhe sot?10 Qershor 2021, Pjesa 1
10/06 21:02
Fiks Fare, Ish punonjësi dhunohet në burg. S’i jepet shërbimi mjekësor, 10 Qershor 2021, Pjesa 2
10/06 21:01
Fiks Fare, Maliqi folklorist:O Talo të raftë tenja, se e ke murtatin brenda,10 Qershor 2021, Pjesa 3
10/06 21:00
Fiks Fare/ Denoncuesja: Kërkoj të mbrohet jeta e bashkëshortit tim, institucioni e injoron!
10/06 20:30
Fiks Fare/ I dënuari takon bashkëshorten në prezencë të policisë
10/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Maliqi folklorist: O Talo të raftë tenja, se e ke murtatin brenda
10/06 20:30
Fiks Fare/ Mjekët kundërshtojnë njëri tjetrin, pacienti me kockën e thyer e nxjerrin pa probleme
10/06 20:30
Fiks Fare/ Fjalimi “Parlamenti Pykave” i Nolit para 100 viteve, a është aktual dhe sot?
10/06 20:30
Video të tjera