Livia del me nerva , do të lër Për’puthen , stafi do ta bind – Për’puthen prapaskena
22/03/2023 12:29
Jozefina, qeni i luftës së Viktorit -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02/2023 23:15
Irisi dhe Donato, thyhen inatet e vjetra… -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02/2023 23:15
Njihuni me Saliun, modelin shqiptar që vjen në Për’puthen -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02/2023 23:15
Orsiola qan me ngashërim, Irisi qesh, për çfarë? -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02/2023 23:15
Përballje treshe e vajzave; Kamila, Jozefina, Gisela… -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02/2023 23:15
Takimi i verbër i njohjes, sjell emocione të veçanta -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02/2023 23:15
E paprecedentë, Viktori ofendon Nedën nga familja -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02/2023 23:15
Ardit Çuni, performanca në studio -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02/2023 23:15
E rëndë: Bora nxjerr përjashta Viktorin, pas përplasjes me Nedën -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02/2023 23:15
Orsiola qan e Donato i bërtet më shumë! -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02/2023 23:15
Ofendimi i rëndë i Viktorit, ja çfarë bëri kur Bora e nxjerr jashtë -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02/2023 23:15
Nga Amerika Ina, vajza e re në program -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02/2023 23:15
Letra anonime për konkurrentët… -Ep.123 Përputhen 26/02/2023
26/02/2023 23:15
Jozefina largohet e tronditur nga studio… Çfarë ndodhi? -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02/2023 23:15
Për’puthen kthen emigrantët në Shqipëri -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02/2023 23:15
Situata të forta: Padyshim, ky është Prime ku të gjithë kanë qarë… -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02/2023 23:15
Pas incidentit të ashpër, Kamila përballet me Viktorin… -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02/2023 23:15
E gjykon si nënë, Jozefina nuk pushon së qari… -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02/2023 23:15
Pas kërcënimeve, Viktori përlotet nga fjalët e Kamilës… -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02/2023 23:15
Gisela shpërthen shumë keq, në përballje me Arbrin! -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02/2023 23:15
Njihuni me vajzën e re simpatike që bëhet pjesë e programit… -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02/2023 23:15
Vajza e re thumbon djemtë me nga një letër për secilin -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02/2023 23:15
Jozefina i ngrihet Remilit, Bora shkon ta ndalojë! -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02/2023 23:15
Jozefina mes britmave ofendon Remilin: “Injorant, djalë i ulët!” -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02/2023 23:15
Gisela qan, e dëshpëruar: “Unë nuk jam vajza që prish çifte!” -Ep.117 Përputhen 19/02/2023
19/02/2023 23:15
Çfarë i tha Fationi-Efit, pas daljes nga Big Brother? -Ep.111 Përputhen 12/02/2023
12/02/2023 23:15
Eda e ashpër me Mateon, kur ai i tregon vendimin -Ep.111 Përputhen 12/02/2023
12/02/2023 23:15
Gislea dhe Lorida “çmendin” Arbrin -Ep.111 Përputhen 12/02/2023
12/02/2023 23:15
Ja gjëja më e bukur qe i ndodhi Efit kur doli nga Big Brother! -Ep.111 Përputhen 12/02/2023
12/02/2023 23:15