Si nuk e keni parë, Shqipe emocionohet dhe nuk mbaron dot fjalinë– Përputhen Prime, 14 Shkurt 2021
14/02/2021 23:00
A po bëhen pak të shpeshta largimet nga studio e konkurrentëve – Përputhen Prime, 14 Shkurt 2021
14/02/2021 23:00
Shqipja përballë Inës – Përputhen Prime, 14 Shkurt 2021
14/02/2021 23:00
“Jeni si pare e kuqe” Mevlani injoron Sindin kjo e fundit acarohet keq– Përputhen Prime
14/02/2021 23:00
Sa bukur! Mevlani këndon në skenë, Ledjana përlotët– Përputhen Prime, 14 Shkurt 2021
14/02/2021 23:00
E kujtoni Fjorelën që la programin për dashurinë jashtë, ja çfarë ka ndodhur me të– Përputhen Prime
14/02/2021 23:00
Gena dhe vëllezërit Korçarë të ftuarit special për 14 shkurt– Përputhen Prime, 14 Shkurt 2021
14/02/2021 23:00
Ana revoltohet me Sindin: Pse ke kaq mllef kundra meje– Përputhen Prime, 14 Shkurt 2021
14/02/2021 23:00
Eno dhe Geri, tregojnë të fshehtat e Për’Puthen 1– Përputhen Prime, 14 Shkurt 2021
14/02/2021 23:00
Na befasoi, Jasmina puth në buzë Andin – Përputhen Prime, 14 Shkurt 2021
14/02/2021 23:00
Jasmina përballet me Mevlanin pas debateve, se vajzat janë materialiste– Përputhen Prime
14/02/2021 23:00
Fationi flet për herë të parë pas largimit nga Për’Puthen – Përputhen Prime, 14 Shkurt 2021
14/02/2021 23:00
Ja konkurrentja e re në Për’Puthen – Përputhen Prime, 14 Shkurt 2021
14/02/2021 23:00
Këngëtari Endri Prifti kërkoi të vi konkurrent në Për’Puthen – Përputhen Prime, 14 Shkurt 2021
14/02/2021 23:00
Mes Lotësh, Melisa njofton largimin përfundimtar nga Për’Puthen– Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:01
Akuza se 2 konkurrentë janë të martuar– Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
Sindi tregon për kë nga djemtë është bërë xheloze – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
A po del me Atdheun për inat të Mevlanit, ja si përgjigjet Ledjana – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
Melisa flet nëse do ishte përputhur me Fationin – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
A janë akuzat se Melisa dhe Andi janë bashkë pse largohet Melisa, ja përgjigja– Përputhen Prime
07/02/2021 23:00
Fatma dhe Arjani në akuza të ndërsjellta; Ke qenë në gjykatë – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
Pse Ana nuk i shkoi nga mbrapa Fationit? – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
Akuzat Melisa dhe Andi janë bashkë, ja çfarë thotë Melisa – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
Ledjana shpërthen ndaj opinionistit; Nuk jam e martuar ​– Përputhen Prime, 7 Shkurt 202
07/02/2021 23:00
Antonela nuk konsideroj askënd në program – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
Melisa kërkon largimin nga programi – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
Arjani kapet keq me dy opinionistët Prime – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
Jasmine tregon se nuk i pëlqen Antonela – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
Rrugëtimi në Për’Puthen, Melisa i prek të gjithë – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
A do bëhet shoqe Ledjana me Antonelën? – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00