Ja arsyet pse Melisa largohet – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
Akuza dhe debate të forta; Ja Melisa në 3 muaj – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
Hyrja e pazakontë e Për’Puthen Prime – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
Momenti më i vështirë i Melisës në program – Përputhen Prime, 7 Shkurt 2021
07/02/2021 23:00
Andi ndërpret rrëfimin e largimit të Melisës ​– Përputhen Prime, 7 Shkurt 202
07/02/2021 23:00
A duhet në Për’Puthen të diskutohen edhe thashethemet që vijnë nga jashtë – Përputhen Prime
07/02/2021 23:00
Pastori në Për’Puthen, ja çfarë ndodh – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 23:00
Melisa shpërthen, largohet dhe lë programin në mes – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 23:00
Vajzat vishen si princesha, por në komunikim nuk janë ashtu – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 23:00
Çfarë thotë Mevlani për dy vajzat, që po zihen për të – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 23:00
Lufto për dashurinë, nëse do Mevlanin mos lufto me mua – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 23:00
Ti që viktimizohesh si e bullizuar, shprehja që trazoi studion – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 23:00
Ti i ke shtrirë flokët për të më ngjarë mua, befason Ledjana – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 23:00
Nis perputhen +40, ja te rejat… – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 23:00
Eri: Unë kam eksperienca më shumë me vajzat se ti Kristjan – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 23:00
A do ta çonte Pastori djalin në Përputhen? Ja përgjigjia – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 23:00
Melisa mes lotësh lë studion dhe braktis programin – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 23:00
Çfarë thotë Pastori për trekëndëshin e dashurisë, ku është Mevlani – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 23:00
Njihuni me vajzën e re që hyn në PER’PUTHEN – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 21:35
Idi*t, inj*rant, Melisa shpërthen në prapaskenë – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 21:35
Antonela Përballet me Ledjanën, pas takimit me Mevlanin – Përputhen Prime, 31 Janar 2021
31/01/2021 21:34
Klipi emocionues i rrugëtimit të Teas dhe Andit në Për’puthen– Përputhen Prime, 24 Janar 2021
24/01/2021 23:00
Emocionuese, me një vals e llokume Tea dhe Andi çifti i parë që përputhen – Përputhen Prime
24/01/2021 23:00
Njihuni me vajzën e re që vjen nga Milano– Përputhen Prime, 24 Janar 2021
24/01/2021 23:00
Dy hyrjet e reja janë uau – Përputhen Prime, 24 Janar 2021
24/01/2021 23:00
Trekëndëshi Sindi-Atdhe-Melisa; Ja sqarimet që bëhen në Primetime– Përputhen Prime, 24 Janar 2021
24/01/2021 23:00
Tea dhe Andi ja çfarë thonë për pjesëmarrjen në Për’puthen– Përputhen Prime, 24 Janar 2021
24/01/2021 23:00
Ana shpërthen kundra të gjithëve: Unë jam e sinqertë në atë që them– Përputhen Prime, 24 Janar 2021
24/01/2021 23:00
Antolena sapo hyn kunja me Ledjanën, hedh grepat tek Mevlani– Përputhen Prime, 24 Janar 2021
24/01/2021 23:00
Atdheu lojëra me Sindin në prapaskenë– Përputhen Prime, 24 Janar 2021
24/01/2021 23:00