Shihemi në gusht- Gabriel Garsia Markez – Vitrina e librit, 14 Prill 2024
14/04/2024 20:30
Homazh kushtuar shkrimtarit Albri Brahusha – Vitrina e Librit, 07 Prill 2024
07/04/2024 20:30
Trilogjia-Jon Fosse; Nobelisti i fundit Jon Fosse ka mbërritur në gjuhën shqipe – Vitrina e librit
31/03/2024 20:30
Leksione kimie- është historia e një gruaje të paepur – Vitrina e librit, 24 Mars 2024
24/03/2024 20:30
Dëmi – Josephine Hart; Tronditës dhe i shkëlqyer -Vitrina e librit
17/03/2024 20:30
Realizmi socialist në stil shqiptar- Ermir Hoxha – Vitrina e librit
10/03/2024 20:30
Oktapodi dhe Shqiponja- Gianni Palagonia -Vitrina e librit
25/02/2024 20:30
Vitrina e librit/ Në mbrojtje të kapitalizmit- Rainer Zitelmann
18/02/2024 20:30
Fabrikanti i lotëve- Erin Doom; Kush mund të jetë kaq i pamëshirshë-Vitrina e librit, 11 Shkurt 2024
11/02/2024 20:30
Belladona- Dasa Drndic; një libër sa dramatik aq dhe artistik – Vitrina e librit, 04 Shkurt 2024
04/02/2024 20:30
Violeta- Isabel Allende: Violeta lind në një nate të stuhishme të 1920-ës – Vitrina e librit
28/01/2024 20:30
Vitrina e librit/ Bitcoin & Kripto- monedhat- Adrian Civici
21/01/2024 20:15
Vilhem Vidi dhe Shqipëria (mars – shtator 1914): Marenglen Kasmi – Vitrina e librit, 14 Janar 2024
14/01/2024 20:16
Vitrina e librit/ Vajzat e Jaltës – Catherine Grace Katz
31/12/2023 20:30
Vitrina e librit/ Princeshëza e hënës- Virgjil Muci; Një histori, një udhëtim i pakohë në hapësirë
24/12/2023 20:30
Parisi vret- Mira Meksi; Një nga vajzat më të bukura dhe më interesante – Vitrina e librit
17/12/2023 20:30
Zambaku i kanionit- Eralda Baze – Vitrina e librit, 03 Dhjetor 2023
03/12/2023 20:15
Vitrina e librit/ Ngjarjet Botërore 2000- 2020- Leonard Nika; Libri zbulon të vërtetat reale dhe jo
26/11/2023 20:15
Beteja për 20 përqindësh – Ardit Bido – Vitrina e librit, 19 Nëntor 2023
19/11/2023 20:30
Beteja për 20 përqindësh – Ardit Bido – Vitrina e librit
19/11/2023 18:00
Shqipëria dhe fundshekulli i dëshpëruar- Pëllumb Xhufi – Vitrina e Librit, 12 Nëntor 2023
12/11/2023 20:15
Shqipëria dhe fundshekulli i dëshpëruar- Pëllumb Xhufi; Gjysma e dytë e shek – Vitrina e Librit
12/11/2023 18:00
Vitrina e librit/ Autobiografia- Benjamin Franklin
05/11/2023 20:30
Vitrina e librit/ Autobiografia- Benjamin Franklin – 05 Nëntor 2023
05/11/2023 20:30
Vitrina e librit/ Kosova në 100 fotografi- Elona Gjata, Hysni Ndreu
05/11/2023 20:30
Vitrina e librit/ Autobiografia- Benjamin Franklin; një nga personalitetet më të spikatur
05/11/2023 18:00
Vitrina e librit/ Xhaxhallarët e Sicilisë- Leonardo Sciascia – 29 Tetor 2023
29/10/2023 20:30
Vitrina e librit/ Ce Ditari- Ernesto Guevara; përshkruan ditët më dramatike të jetës së tij
29/10/2023 20:30
Vitrina e librit/ Xhaxhallarët e Sicilisë- Leonardo Sciascia; një lloj thriller politik
29/10/2023 20:30
Vitrina e librit/ Xhaxhallarët e Sicilisë- Leonardo Sciascia
29/10/2023 20:30