Një program kushtuar Kosovës në artet pamore, Iris Elezi/ QKK inekzistente -Artkand
13/07/2024 16:51
Luljeta Muçaj, pinjollë e familjes Rama, sjell tablotë Dridhje dhe Hapur- Artkand
13/07/2024 16:50
Motra e krytarit të Prishtinës Përparim Ramës, si ishte të rritej në familjen Rama – Artkand
13/07/2024 16:48
Lisi, një tablo frymëzuese për lartësitë e jetës – Artkand
13/07/2024 16:45
Një pikturë që lidhet me të bukurën e natyrës nga Andon Krasniqi – Artkand
13/07/2024 16:44
Iris Elezi ‘ po bëj film në mënyrë të pavarur, Qendra e Kinematografisë inekzistente’ – Artkand
13/07/2024 16:42
Një abstraksion pa titull nga Qazim Xhylani – Artkand
13/07/2024 16:41
Përjetoi një aksident me pasoja, artisti i kishte prirë nëpërmjet pikturës – Artkand
13/07/2024 16:38
Ismail Kadare në sytë e shkrimtarëve të tjerë – Artkand
06/07/2024 18:33
Ismail Kadare në art, i treti më shumë i pikturar pas Skënderbeut dhe Enver Hoxhës-Artkand
06/07/2024 18:17
Robotët e së ardhmes, sfida ekzistenciale në shfaqen ‘ Fëmijët e Magjepsur’-Artkand
06/07/2024 18:12
Rudolf Marku ‘Shqipëria nuk e ka vlerësuar Kadarenë’ zberthimi i Gjeneralit-Artkand
06/07/2024 18:09
Portreti i fundit i Ismail Kadaresë, pikturuar nga Arif Lushi-Artkand
06/07/2024 18:06
Gërsheta të mbulura nga merimangat, instalacioni futurist nga Merisa Hasrama- Artkand
06/07/2024 18:01
Ismail Kadare, realist në skulpturën e Mikel Temos- Artkand
06/07/2024 17:59
Toni Candeloro, nga piktor dhe koleksionist në koreagraf i shquar- Artkand
29/06/2024 17:56
E kuqja. dashuria dhe errësira në tablonë e Bedri Pejanit – Artkand
29/06/2024 17:55
Agim Doci in memoriam. Albi Lushi ‘të jesh poet sot është shumë e vështirë’- Artkand
29/06/2024 17:55
Androniqi Zengo, Natyrë e qetë me qershi, piktorja e parë shqiptare – Artkand
29/06/2024 17:54
Richard Orlinski, artisti bashkëkohor francez më i shitur në botë me veprën e krokodilit -Artkand
29/06/2024 17:53
Krokodili i kuq, ekskluzivisht vepra ikonë e artistit më të shitur francez Richard Orlinski-Artkand
29/06/2024 16:29
Piktura e Odilon Redon frymëzon romanin e Dionis Priftit, fitues e cmimit Kadare – Artkand
22/06/2024 16:29
Muza Competition, koleksionet e artistëve të rinj frymëzuar nga etnografia-Artkand
22/06/2024 16:28
Aromë Shkodre në tablotë e Xheneta dhe Agim Kadillarit- Artkand
22/06/2024 16:27
Tirana me maskë veneciane, ngjyra të harlisura në tablonë e Dastid Milukës-Artkand
22/06/2024 16:26
Anila Zajmi, kam stilin e babit në krijim, ja çdo të bëhet me koleksionin e tij-Artkand
22/06/2024 16:25
9000 vepra nga Bujar Zajmi, flet e bija, aromë Shkodre nga çifti Kadillari – Artkand
22/06/2024 16:23
Debati/ Andy Warhol, ikonë e pop artit apo kulti i banalitetit në art? – Artkand
15/06/2024 17:59
Matisse, një panoramë e artistit pafundësisht novator francez- Artkand
15/06/2024 17:58
Retë si simbol i delikatesës, tablo nga Aejda Durishti – Artkand
15/06/2024 17:58