Vendi i rrallë ku prehej një ARBËROR i madh – Gjurmë Shqiptare
24/07/2021 20:45
Vendi i shenjtë shqiptar ku ndodhin mrekulli… – Gjurmë Shqiptare
17/07/2021 20:45
Një histori e rrallë në malin e Dajtit, pak km nga Tirana – Gjurmë Shqiptare
10/07/2021 20:45
Zbulim madhështor në Shqipëri. Ja si ndryshon historia… – Gjurmë Shqiptare
03/07/2021 20:45
Thesari që kërkojnë në malet e Shqipërisë të gjithë – Gjurmë Shqiptare
26/06/2021 20:45
Qendra ILIRE me emrin e madh e të papritur ? – Gjurmë Shqiptare
19/06/2021 20:45
Pasuria e rrallë SHQIPTARE që kërkon gjithë bota. Titra anglisht – Gjurmë Shqiptare
12/06/2021 20:45
Skandal/ Projekti i fshehtë i varrezave GREKE në SHQIPËRI – Gjurmë Shqiptare
05/06/2021 20:45
MREKULLI / Zbuloni qytetin ILIR që e donin gjithë pushtuesit – Gjurmë Shqiptare
29/05/2021 20:45
Cili është qyteti ILIR që ngrihet në një vend madhështor në Shqipëri ? – Gjurmë Shqiptare
22/05/2021 20:45
MREKULLI / Zbulimi që ndryshon historinë e shqiptarëve. Pjesa e dytë – Gjurmë Shqiptare
15/05/2021 20:45
Zbulim i madh për shqiptarët dhe të vërtetat kombëtare… Si qëndron e vërteta? – Gjurmë Shqiptare
08/05/2021 20:45
Beteja e madhe kundër Hajredin Pashës – Gjurmë Shqiptare
01/05/2021 20:45
Shoqëria e Zezë për Shpëtim. Organizata e fshehtë shqiptare – Gjurmë Shqiptare
24/04/2021 20:45
Si u zhdukën shqiptarët e Kosturit në Greqi? – Gjurmë Shqiptare
17/04/2021 20:45
Kufiri tek “Molla e Kuqe” në Nish. Çfarë fsheh Serbia?! – Gjurmë Shqiptare
10/04/2021 20:45
MREKULLI/ Zbuloni qytetin ILIR i fundosur në detin SHQIPTAR – Gjurmë Shqiptare
03/04/2021 20:45
Si u vranë mëse 100 SHQIPTARE nga policia GREKE ? – Gjurmë Shqiptare
27/03/2021 20:59
Vendi i rrallë në Shqipëri që “çmendi” arkeologun italian… – Gjurmë Shqiptare
20/03/2021 20:45
MADHESHTORE / Zbulohet varreza e madhe ILIRE – Gjurmë Shqiptare
13/03/2021 20:45
Urdhri i Enver Hoxhës e Ramiz Alisë për arin e Muzakajve – Gjurmë Shqiptare
06/03/2021 20:45
Ari i Muzakajve që kërkoi qeveria komuniste – Gjurmë Shqiptare
27/02/2021 20:45
Historia e vërtetë e Aleksandrit të madh. The true story of Alexander the Great… – Gjurmë Shqiptare
21/02/2021 00:30
Enver Hoxha, historia e errët dhe e panjohur – Gjurmë Shqiptare
13/02/2021 20:45
Zbulimi i madh që ndryshon historinë e shqiptarëve 4 – Gjurmë Shqiptare
06/02/2021 20:45
Beteja e panjohur e Çerçiz Topullit – Gjurmë Shqiptare
30/01/2021 20:45
Si u shkatërrua dhe u zhduk pasuria e shqiptarëve 2 ?! – Gjurmë Shqiptare
23/01/2021 20:45
Kur Gjini u “bë” GREK… Dropulli, grek apo shqiptar? E vërteta – Gjurmë Shqiptare
16/01/2021 20:45
Kështjella plot mister që ndodhet në Shqipëri – Gjurmë Shqiptare
09/01/2021 20:45
Misteri i armëve të Skënderbeut – Gjurmë Shqiptare
26/12/2020 20:45