Liqeni i Prushit tërheq vizitorët. Në Kashar po ngrihet zona ekonomike – Jashtë Vijës së Verdhë
01/06/2024 13:51
Liqeni i Kasharit, një alternativë relaksi jashtë Tiranës – Jashtë Vijës së Verdhë
01/06/2024 13:50
Kashar, zona e lirë ekonomike do hapë vende të reja pune – Jashtë Vijës së Verdhë
01/06/2024 13:50
Fëmijët që duan futbollin stërviten buzë liqenit të Prushit – Jashtë Vijës së Verdhë
01/06/2024 13:50
Në liqenin e Prushit për ecje dhe piknik – Jashtë Vijës së Verdhë
01/06/2024 13:50
Në Baldushk, bujqësia, blegtoria e turizmi po zhvillojnë zonën – Jashtë Vijës së Verdhë
25/05/2024 13:51
Jo vetëm gjelat e detit, banorët e Baldushkut mbarështojnë lopët – Jashtë Vijës së Verdhë
25/05/2024 13:50
Ujëvara e Kakunjës po tërheq shumë vizitorë në Baldushk – Jashtë Vijës së Verdhë
25/05/2024 13:50
E reja nga Baldushku përveç shkollës gjen kohë për bujqësinë – Jashtë Vijës së Verdhë
25/05/2024 13:50
Shesh i bardhë dhe i zi nga vreshtat e Shëngjergjit – Jashtë Vijës së Verdhë
18/05/2024 13:50
Njihuni me Liqenin e Façeshit në njësinë Shëngjergj – Jashtë Vijës së Verdhë
18/05/2024 13:50
Në Shëngjergj, jo vetëm për ujëvarën – Jashtë Vijës së Verdhë – 18 Maj 2024
18/05/2024 13:50
Në Shëngjergj duke u kujdesur për dhitë dhe kecat – Jashtë Vijës së Verdhë
18/05/2024 13:50
I riu nga Pezë Helmësi që i është dedikuar bletëve – Jashtë Vijës së Verdhë
11/05/2024 13:50
Në Pezë për historinë dhe turizmin – Jashtë Vijës së Verdhë – 11 Maj 2024
11/05/2024 13:50
Një holandez zbulon liqenin e Pezë Helmësit – Jashtë Vijës së Verdhë
11/05/2024 13:50
Perimet e frutat nga serrat e Pezës – Jashtë Vijës së Verdhë
11/05/2024 13:50
Kivi i Petrelës, një frut i ri në fermën e Sokolit – Jashtë Vijës së Verdhë
04/05/2024 13:50
Buka e Petrelës, çfarë e bën kaq të shijshme – Jashtë Vijës së Verdhë
04/05/2024 13:50
Ecje rrëzë kalasë dhe kivi i Petrelës – Jashtë Vijës së Verdhë – 04 Maj 2024
04/05/2024 13:50
Shtigjet e ecjes rrëzë kalasë së Petrelës me pamje fantastike – Jashtë Vijës së Verdhë
04/05/2024 13:50
Infrastruktura e re në Zall Bastar – Jashtë Vijës së Verdhë – 27 prill 2024
27/04/2024 13:50
Ana tjetër e Bovillës, nga Zall Bastari- Jashtë Vijës së Verdhë – 27 prill 2024
27/04/2024 13:50
Edhe kjo anë e Bovillës synon thithjen e turistëve- Jashtë Vijës së Verdhë – 27 prill 2024
27/04/2024 13:50
Zall Bastari, një lagje e Tiranës – Jashtë Vijës së Verdhë – 27 prill 2024
27/04/2024 13:50
Zall Bastar, ura që lidh fshatrat lehtëson jetën e banorëve – Jashtë Vijës së Verdhë – 27 prill 2024
27/04/2024 13:50
Në Dajt, jo vetëm për hiking – Jashtë vijës së verdhë 20 prill 2024 – Episodi 2
20/04/2024 13:50
Hiking në Dajt? Ja çfarë duhet të keni parasysh – Jashtë vijës së verdhë
20/04/2024 13:50
Ullinjtë e njësisë Dajt, nga shekullorët te ata të mbjellë rishtazi – Jashtë vijës së verdhë
20/04/2024 13:50
Riesling, Cabernet e Merlot nga njësia administrative Dajt – Jashtë vijës së verdhë
20/04/2024 13:50