Prezantimi i ideve të reja në biznes | STARTOP
07/01/2023 18:01
Një startup për personat me aftësi ndryshe | STARTOP
07/01/2023 18:00
Produktet nga mjalti dhe ripërpunimi dyllit | STARTOP
07/01/2023 18:00
Kartëvizitat inteligjente në telefonin tuaj | STARTOP
07/01/2023 18:00
Prezantimi i startup-ve të reja në kulinari dhe teknologji | STARTOP
31/12/2022 18:01
Zhvillimi i marketingut digital | STARTOP
31/12/2022 18:00
Loja online që të bën “bilioner” | STARTOP
31/12/2022 18:00
Laboratori i kulinarisë nga Bleri Dervishi | STARTOP
31/12/2022 18:00
Akademi.al në shërbim të cdo studenti me një shërbim cilësor | STARTOP
31/12/2022 18:00
Prezantimi ideve inovatore nga Malësia e Madhe deri në Vlorë | STARTOP
24/12/2022 18:01
Një website punësimi për grupet e margjinalizuara | STARTOP
24/12/2022 18:00
Idetë inovatore për startupe në Malësinë e Madhe | STARTOP
24/12/2022 18:00
Platforma ku artistët mund të shesin punimet e tyre | STARTOP
24/12/2022 18:00
Platforma e dedikuar për shkollat | STARTOP
24/12/2022 18:00
Rekrutimi i punonjësve dhe studentëve | Nxitja e vajzave dhe grave në biznes | STARTOP
17/12/2022 18:01
Praktika.al mundëson lidhjen e bizneseve me praktikantet | STARTOP
17/12/2022 18:00
Task me, i mundëson studentëve të bëhen pjesë e një platforme punësimi | STARTOP
17/12/2022 18:00
Trajnimi, testimi dhe certifikimi i rekrutesve ne tech recruiters | STARTOP
17/12/2022 18:00
Nxitja e grave dhe vajzave që të jenë pjesë e start up-ve | STARTOP
17/12/2022 18:00
Bizhuteri nga kromi /Bashkëpunimo me ekspertët ndërkombëtar/Startupe në Bulqizë- STARTOP | Episodi 8
10/12/2022 18:01
Laboratori për orientimin e startupeve të reja në treg | STARTOP
10/12/2022 18:00
Platforma që ofron bashkëveprim me ekosistemin ndërkombëtar | STARTOP
10/12/2022 18:00
Qëndra multifunksionale për startupet e të rinjvë në Bulqizë | STARTOP
10/12/2022 18:00
Bizhuteri dhe orendi nga kromi i Bulqizës | STARTOP
10/12/2022 18:00
Makineri bujqësore/ Kultivimi i frutava ekzotike/ Produkte nga kashmiri – STARTOP | Episodi 7
03/12/2022 18:01
Të kultivosh frutin e pasionit në Lushnje | STARTOP
03/12/2022 18:00
Destil, hubi në dobi të rinjëve | STARTOP
03/12/2022 18:00
Kashmiri dhe produktet e tij për tregun shqiptar | STARTOP
03/12/2022 18:00
Pagesat online me ane te sistemeve të reja të sofistikuara | STARTOP
03/12/2022 18:00
Makinaria e parë made in Albania për fermerët | STARTOP
03/12/2022 18:00