Hipokrati – Stresi në familje! Ja si ndodhin gjëmat shqiptare! 10 Korrik 2021
10/07/2021 18:00
Hipokrati – Acarimi Nervor! Sa problematikë janë “të fortët” Shqiptarë? 10 Korrik 2021
10/07/2021 18:00
Hipokrati – Stresi! Ja pse janë agresivë shqiptarët? – 10 Korrik 2021
10/07/2021 18:00
Hipokrati – Stres? Ankth? Panik? Ja kush bën magjinë! Sedaton! 10 Korrik 2021
10/07/2021 18:00
Hipokrati – Të ngasësh makinën i stresuar – Ja pasojat e tmerrshme! 10 Korrik 2021
10/07/2021 18:00
Hipokrati – Kapilarët e plasaritur në këmbët e femrave – Emision i plotë – 3 Korrik 2021
03/07/2021 18:16
Hipokrati – Shkuma – Teknika moderne për këmbë estetike tek gratë – 3 Korrik 2021
03/07/2021 18:15
Hipokrati – Kapilarët që shëmtojnë këmbët e grave! Ja si t’i trajtoni menjëherë – 3 Korrik 2021
03/07/2021 18:15
Hipokrati – Supa magjike që ndihmon në Qarkullimin e Gjakut! 3 Korrik 2021
03/07/2021 18:15
Hipokrati – Këmbët e grave! Mesazhet që marrim prej tyre! – 3 Korrik 2021
03/07/2021 18:15
Hipokrati – Kapilarët merimangë tek këmbët e grave – Vizita që duhet bërë tek mjeku! 3 Korrik 2021
03/07/2021 18:15
Hipokrati – Ankthi i një gruaje me kapilarë të plasaritur! 3 Korrik 2021
03/07/2021 18:15
Hipokrati – Gra! Këmbë pa kapilarë merimangë? Eliminoni urgjent… 3 Korrik 2021
03/07/2021 18:15
Hipokrati – Venat e këmbëve! Ja si forcohen me Yoga! 3 Korrik 2021
03/07/2021 18:15
Hipokrati – Kapilarët merimangë në këmbët e grave! Kush dhe sa rrezikojnë! 3 Korrik 2021
03/07/2021 18:15
Hipokrati – Drogat që po pushtojnë botën! Emision i plotë – 26 Qershor 2021
26/06/2021 18:16
Hipokrati – Drogat që përdorin të rinjtë sot – Flet mjeku që i ndjek! 26 Qershor 2021
26/06/2021 18:15
Hipokrati – Drogat moderne! Ku përdoren! Dëgjoni rininë shqiptare! Mos u habisni! 26 Qershor 2021
26/06/2021 18:15
Hipokrati – Prindër, kështu e kuptoni nëse fëmija juaj përdor drogë! Mësojeni! 26 Qershor 2021
26/06/2021 18:15
Hipokrati – Ja kush nuk i shpëtoi dot drogës! Mos u zhgënjeni! 26 Qershor 2021
26/06/2021 18:15
Hipokrati – Ja si e shpërfytyroi droga moderne të riun! 26 Qershor 2021
26/06/2021 18:15
Hipokrati – Shenjat që ju nxjerrin zbuluar nëse përdorni drogë! 26 Qershor 2021
26/06/2021 18:15
Hipokrati – Si filloi të përdoret droga! Ja efektet e tmerrshme që duhet t’i dini! 26 Qershor 2021
26/06/2021 18:15
Hipokrati – Dëshmia e zbuluar e përdoruesit të drogës! Mos e humbni! 26 Qershor 2021
26/06/2021 18:15
Hipokrati – Parazitët që na gërryejnë shëndetin! Njihuni me ta! Emision i plotë – 19 Qershor 2021
19/06/2021 18:16
Hipokrati – Si futen parazitët në trupin e njeriut? Dëgjoni mjekun specialist – 19 Qershor 2021
19/06/2021 18:15
Hipokrati – Parazitët e fshehur! Laboratori që i zbulon! Ja analiza e duhur! 19 Qershor 2021
19/06/2021 18:15
Hipokrati – Gerovital në Shqipëri! Njihuni dhe mos hezitoni! 19 Qershor 2021
19/06/2021 18:15
Hipokrati – Parazitët! Këto shenja klinike tregojnë që ju kanë hyrë në trup! 19 Qershor 2021
19/06/2021 18:15
Hipokrati – Oksiuret – Krimbat e tmerrshëm! Dëmet që nuk i dinit! 19 Qershor 2021
19/06/2021 18:15