Hipokrati – Sëmundjet e tmerrshme të parazitëve! Jo neglizhencë! 19 Qershor 2021
19/06/2021 18:15
Hipokrati – Ja si zhduken Parazitët! Vaji i rigonit dhe supa speciale – 19 Qershor 2021
19/06/2021 18:15
Hipokrati – Prostata – Ndikimi i saj në jetën e mashkullit – Emision i plotë – 12 Qershor 2021
12/06/2021 18:16
Hipokrati – Momenti kur zbulohet Prostata e zmadhuar tek mjeku – 12 Qershor 2021
12/06/2021 18:15
Hipokrati-Meshkuj,të rinj dhe të rritur:Dalloni Kancerin e Prostatës,të shpëtoni jetën!12Qershor2021
12/06/2021 18:15
Hipokrati – Ushtrimet shpëtimtare të Yoga-s për Prostatën! 12 Qershor 2021
12/06/2021 18:15
Hipokrati – Prostata – Testi PSA: Testi shpëtimtar që ju duhet! 12 Qershor 2021
12/06/2021 18:15
Hipokrati – Prostata – Shenjat e para që duhet të dalloni – 12 Qershor 2021
12/06/2021 18:15
Hipokrati – Vuajtjet e natës që shkakton Prostata – Për të mos u humbur! 12 Qershor 2021
12/06/2021 18:15
Hipokrati – Prostata – Njihuni me ilaçin magjik: Prostamax! 12 Qershor 2021
12/06/2021 18:15
Hipokrati – Meshkuj! Sallata exclusive që shpëton vuajtjet e Prostatës! 12 Qershor 2021
12/06/2021 18:15
Hipokrati – Suplementët Ushqimorë – Shtatzëni e shëndetshme! Emision i plotë – 5 Qershor 2021
05/06/2021 18:16
Hipokrati – Xhinxheri: Efekti magjik që ndalon të vjellat për gratë! 5 Qershor 2021
05/06/2021 18:15
Hipokrati – Suplementet Ushqimore për gratë shtatzëna! Dëgjoni doktorin! 5 Qershor 2021
05/06/2021 18:15
Hipokrati – Suplementët Ushqimorë që zhdukin aneminë gjatë barrës! 5 Qershor 2021
05/06/2021 18:15
Hipokrati – Doktori i njohur në Prishtinë: Suplementët Ushqimorë! Domosdoshmëri! 5 Qershor 2021
05/06/2021 18:15
Hipokrati – Gra! Merrni këto Suplemente dhe prisni fëmijë plot shëndet – 5 Qershor 2021
05/06/2021 18:15
Hipokrati – Gra! Bëni këto analiza për bebe pa probleme mjekësore. Lista! 5 Qershor 2021
05/06/2021 18:15
Hipokrati – Një grua me barrë te mjeku! Shikoni çfarë ndodh! Mos e humbni! 5 Qershor 2021
05/06/2021 18:15
Hipokrati – Kapsllëku i patrajtuar dëmton shëndetin – Emision i plotë – 29 Maj 2021
29/05/2021 18:16
Hipokrati – Kapsllëku! Yoga bën çudinë! Mësojeni të shpëtoni – 29 Maj 2021
29/05/2021 18:15
Hipokrati – Kapsllëku! Korrigjoni këtë Stil Jetese – 29 Maj 2021
29/05/2021 18:15
Hipokrati – Kapsllëku! Ja kush e shëron! 29 Maj 2021
29/05/2021 18:15
Hipokrati – Kapsllëku! Ja kush do të vuajë prej tij – 29 Maj 2021
29/05/2021 18:15
Hipokrati – Kapsllëku! Receta Ushqimore Magjike që ju shpëton! 29 Maj 2021
29/05/2021 18:15
Hipokrati – Kapsllëku – Kush e shkakton? Pasojat! – 29 Maj 2021
29/05/2021 18:15
Hipokrati – Kapsllëku! Shenjat e Sëmundjes! 29 Maj 2021
29/05/2021 18:15
Hipokrati – Traumat e Rënda! Problemi i madh i mjekëve – 22 Maj 2021
22/05/2021 18:16
Hipokrati – Mos e humbni! Thika qe pret venën! Arti i doktorit! 22 Maj 2021
22/05/2021 18:15
Hipokrati – Dëshmi rrënqethëse nga ata që i mbijetuan aksidenteve! 22 Maj 2021
22/05/2021 18:15