Politikan N’Tigan | Sazan Guri dhe Fatmir Merkoçi në një garë të ashpër gatimi | Top News
04/03/2023 21:00
Politikan N’tigan/ Sazan Guri ‘rrëzon’ sallatën greke: Është pjatë e lirë | Top News
04/03/2023 21:00
Politikan N’tigan/ Mishi fut në sherr Sazan Gurin dhe Fatmir Merkoçin: Ja fut kot! | Top News
04/03/2023 21:00
Politikan N’tigan/ Qepa duke u djegur, Sazan Guri i këndon… | Top News
04/03/2023 21:00
Politikan N’tigan/ Fatmir Merkoçi: Politikanët s’dinë të gatuajnë, s’kanë përvojë | Top News
04/03/2023 21:00
Politikan N’tigan/ Sazan Guri kritikon ‘kundërshtarin’: Pjata jote s’ka asnjë vlerë | Top News
04/03/2023 21:00
Politikan N’tigan/ Sazan Guri: Kam teorinë e ujkut, gatuaj vetëm kur kam uri | Top News
04/03/2023 21:00
Politikan N’tigan/ Fatmir Merkoçi: Ja dëmi që bëj kur gatuaj | Top News
04/03/2023 21:00
Politikan N’tigan/ Nisin ‘kunjat’ në kuzhinë: Ke inat ti, edhe gjyshja ime e bën më mirë | Top News
04/03/2023 21:00
Politikan N’tigan/Pse zgjodhe fasulet? Sazan Guri: Është bukë, frut, të mban gjithë ditën | Top News
04/03/2023 21:00
Politikanët ‘skeptik’ për aftësitë e tyre në kuzhinë: Të shohim si do ndjeheni… |Politikan N’Tigan
23/02/2023 13:37
Politikan N’Tigan | Të ftuarit vënë në siklet moderatoren: Ti Atalanta gatuan? | Top News
23/02/2023 13:37
Politikan N’Tigan / Endri Shabani: Pas këtij emisioni ndjehem si shef | Top News
23/02/2023 13:36
Politikan N’Tigan | Endri Shabani: Drama e sëmundjes së mamasë dhe motivimi që gjeta… | Top News
23/02/2023 13:36
Politikan N’Tigan- Ish-deputeti i PD: Ja kush është pjata që nuk i them kurrë jo | Top News
23/02/2023 13:36
Politikan N’Tigan | Indrit Hoxha: Në karantinë nisa shkollën e kuzhinës por e katranosa | Top News
23/02/2023 13:35
Politikan N’Tigan- Endri Shabani: E mira dhe e keqja e kuzhinës shqiptare, nuk ka ruajtur.. |TopNews
23/02/2023 13:35
Politikan N’Tigan | Indrit Hoxha: Për politikanë kam dëgjuar epitete të çuditshme | Top News
23/02/2023 13:35
Politikan N’Tigan | Ish-deputeti i PD: Figurat që më inspirojnë në rrugëtimin tim | Top News
23/02/2023 13:34
Politikan N’Tigan- Endri Shabani: Politika për mua, një vokacion i brendshëm por… | Top News
23/02/2023 13:33
Politikan N’Tigan/ Shije dhe batuta, dy politikane nuk kursehen ne kuzhine | Top News
18/02/2023 21:00
Politikan N’Tigan/Emocione dhe sekrete, dy politikanet zbulojne jeten larg zhurmes mediatik |TopNews
14/02/2023 17:33
Politikan N’Tigan/ Tradita qe perplaset me modernen, cfare ndodhi ne kuzhine | Top News
14/02/2023 17:31
Politikan N’Tigan/ Ornela Çuçi: Për Gjirokastritët nuk ka vakte të mbetura por vakte që… |Top News
14/02/2023 17:17
Politikan N’Tigan/ Ylli Shehu: Aksidentet e para në kuzhinë | Top News
14/02/2023 17:16
Politikan N’Tigan/ Ish zv.ministrja: Ja rregulli i artë për Gjirokastritët | Top News
14/02/2023 17:15
Politikan N’Tigan/ Ylli Shehu: Kuzhina më pëlqen, gatuaj me qejf | Top News
14/02/2023 17:14
Politikan N’Tigan/ Ornela Çuçi: Unë do gatuaja vetëm pjata tradicionale por… | Top News
14/02/2023 17:13
Politikan N’Tigan/ Ish zv.ministrja: Sot jam një mami shumë më e angazhuar | Top News
14/02/2023 17:12
Politikan N’Tigan/ Ylli si baba: Këshillat për djalin si adoleshent | Top News
14/02/2023 17:12