Oferta më e mirë – Meison Bistro
17/08/2020 18:00

Vendi ideal ku ju mund të shijoni gatimet më të mira në Durrës është "Meison Bistro". Përvoja disa vjecare e Meison Bistro , si dhe arredimi modern, ka bërë që në të ketë një larmi cilësore produktesh prej të cilave mund të zgjidhni. Pamja fantastike dhe menuja e pasur kanë bërë që ky restorant të jetë shumë më tepër se kaq, Meison Bistro është kthyer në një destinacion turistik të qytetit. Numër kontakti : +355673000700 Instagram & Facebook : Meison Bistro