Oferta më e mirë – Butrinti Ferm
09/11/2020 18:00

Tek Butrinti Ferm, në gjithë hapësirën e fermës nuk ka asnjë grimcë a gjurmë pesticidesh apo plehrash kimike. Kafshët ushqehen tërësisht me çfarë natyra ofron , një shumëllojshmëri barishtesh dhe bimësie popullojnë të gjithë zonën. Në fermë ka një përkushtim të jashtëzakonshëm për mirëqënien e kafshëve ashtu edhe të mjedisit përreth. Konsumi i vezëve Butrinit na ndihmon në marrjen marrjen e më shumë proteinave në trupin tonë . Vezët janë një burim i plotë i proteinave, prandaj përdoimi I tyre duhet për një jetese të shëndetshme. Instagram : butrinti.ferm Faccebokk : Butrinti Ferm Kontakt : +355 69 851 1625