Oferta më e mirë – Prodhime Bulmeti Feaksi
02/09/2020 18:00

Qumështi dhe produktet e qumështit sigurojnë sasinë e duhur të kalciumi. Këto vlera ushqyese kontribojnë direkt në shëndetin e kockave , lëkurës dhe forcojnë sistemin imunitar. Kompania “ Feaksi” ofron në treg produktet me cilësore, dhe 100% bio. Konsumoni produkte të shëndetshme dhe jetoni shëndetshëm. Numër kontakti : 0692777070 Instagram : Prodhime_bulmeti_feaksi Facebook : Feaksi Prodhime Bulmeti