Oferta më e mirë – The smartphone shop
10/08/2020 18:00

Ju mund te blini celularin tuaj me këste tepër të favorshme dhe me garanci disa mujore tek The smartphone shop. Modelet, çmimet si dhe këstet mujore e garancinë ju keni mundësi t'i ndiqni të postuara në faqen e instagram të The smartphone shop, si dhe ne website www.thjesht.al Instagram: thesmartphone_shop Facebook: The Smartphone Shop Kontakt : 0692600200