Oferta më e mirë – Blue Heaven Hotel Sarandë
31/07/2020 18:00

Blu Heaven Hotel ofron dhoma me kushte shume te mira akomodimi, ju mund te zgjidhni dhomat me pamje nga deti, mëngjeset dhe perëndimi I dielli vërtet tepër mahnitës. Instagram blue_ heaven_ hotel Facebook blue_ heaven_ hotel Numër kontakti 069 339 9911 Numer kontakti 069 333 3 998