Oferta më e mirë – Vila Melko
14/09/2020 18:00

Tek Vila Melko ju do te gjeni ushqim tradicional shqiptar, i gatuar dhe i servirur në mënyre profesionale. Pjatat fillestare mikpritëse, pjata e dytë pjata kryesore dhe ëmbëlsira të gjitha me një shije shumë të mirë. Si dhe raki, e verë e mirë shqiptare. Ushqim i freskët dhe i shijshëm. Sherbim i shkelqyeshëm! Vendndodhja e “ Vila Melko ” është në Boboshticë, Korça. Instagram : vila_melko Facebook: Vila Melko Nr. Cel : 0692316832