Oferta më e mirë – Flamingo Beach Bar Restaurant
21/08/2020 18:00

Vendi ideal në Sarandë ku ju mund të kaloni pushimet tuaja, fundjavat dhe ku do të shijoni freskinë e ushqimeve te detit dhe një menu të pasur. Numër kontakti : Instagram : Flamingo Beach Bar Restaurant Facebook : Flamingo Beach Bar Restaurant Sarandë