Oferta më e mirë – Uji Kond
24/07/2020 18:00

Kompania Kond vjen me një eksperiencë 20 vjeçare në përpunimin e ujit dhe në shpërndarjen e tij në vendndodhjen e klientëve. Instagram : ujikond Facebook : kond Kontakt :0699477775 dhe 068 302 7777