Oferta më e mirë – AGI
18/09/2020 18:00

Prodhimet AGI janë më të kërkuarat dhe me të preferuara në shume restorante, piceri, Fast-Food, supermarkete. Qumështi i freskët bio , i pasur me kalcium dhe fosfor, janë sekreti që e ben çdo prodhim te Agi unik. Instagram : agi11.shpk Facebook : Fabrika e qumështit AGI Nr. Cel : 0694093150