Oferta më e mirë – Auto Motal
21/12/2020 18:00

Auto Motal gjendet në Km 4 Elbasan - Tiranë. Për të gjithe ju që jeni të apasionuar pas automjeteve tek Auto Motal do të gjeni padiskutim automjetin që po kerkoni.Gjëndja motorrike e automjete shumë e mirë, siguri dhe garanci absolute tek Auto Motal mund të gjeni makina luksi, sportive, familjare, komode me çmime okazion. Instagram : auto_motal Kontakt : +355693511095