Oferta më e mirë – Mjalti Morava
23/09/2020 18:00

Kompania Morava është themeluar në vitin 1993, Morava mledh mjaltin në gjithë rajonin e Korçës, por edhe më gjerë: Gjirokastër, Përmet, Delvinë, Vlorë, Librazhd, Pogradec, Gramsh, etj. Lloje të ndryshme mjalti që i përkasin luleve të ndryshme ku secila jep një lloj të caktuar shije dhe arome.Fabrika Morava është ndërtuar me standardet më të larta sipas rregullave të vendosura nga BE. Aty punon një staf profesioniste të gjithë të specializuar në bletari. Është ndërtuar edhe një laborator bashkëkohor me pajisjet më moderne për autokontroll ku çdo lloj mjalti që tregtohet, i bëhen analizat përkatëse.