Oferta më e mire – UJI ALPIN
10/07/2020 17:41

Çdo të hënë, të mërkurë, të premte ora 20:30 në Top News, si dhe në orën 18:00 premierë në kanalin e Top Channel të YouTube. "Oferta më e mirë" është një emision që i kushtohet reklamimit të bizneseve me anë të videove, intervistave me përfaqësues të biznesit, dhe realizim e profileve të bizneseve. Ky program është një udhëzues për produktet, shërbimet, çmimet, ofertat, që bizneset ofrojnë për konsumatorin, si dhe për identifikimin e nevojave të konsumatorit. Uji Alpin ka brënda energjinë dhe freskinë e Alpeve të Veriut. Uji që duhet konsumuar nga fëmijet, të rriturit dhe që nuk duhet te mungojë në konsumin tuaj të përditshëm. Kontakt : 0682024202 Instagram : uji_alpin Facebook : ujialpin