Oferta më e mirë – “Sunset Lounge Bar” Durrës
22/07/2020 18:00

Sunset Lounge Bar ne Durres. Një nga vendet më të këndshëm, me një pamje të mrekullueshme. Jua rekomandojmë këtë vend vecanërisht në perëndimin e diellit, për një pamje mahnitëse, si dhe per menune e pasur me pije te shumllojshme dhe ushqime speciale. Instagram : sunset lounge bar Facebook : Bar Sunset