Oferta më e mirë – Restorant Luçiano Dhërmi
12/06/2020 18:00

Përmes një ambjenti modern dhe një pamje kaq të bukur të detit e një menuje që ka gjithçka që një entuziast i peshkut do të donte të provonte, restorant Luciano është kthyer prej 22 vitesh në një nga pikat e referimit të plazhit te Dhërmiut. Menuja e detit vjen e servirur në një mënyrë fine e plot shije. Restorant Luciano është i njohur në të gjithë zonën dhe është nje nga restorantet më të shijshme me prodhime deti. Prania e madhe e turistëve përgjatë gjithë sezonit veror e ka bërë një nga vendet me te frekuentuar në Dhërmi. Kontakt : 003556599229 [email protected] Instagram luciano_dhermi