Oferta më e mirë – PICERI RESTORANT KLEDI
03/06/2020 18:01

''Pizza Kledi'' zgjedh me kujdes përberësit në mënyrë që picat të jenë sa më të shijshme dhe më e kërkuara për cdo klient I cili e provon për herë të parë picen tek Piceri Kledi, por edhe per te gjithë klientet besnikë tashme prej 10 vitesh. Tek piceri restorant Kledi mund të gjeni dhe gatimet tradicionale shqiptare dhe pastat me të mira. Të gjitha keto specialitete të pergatitura nga chef Kledi. Kontakt : 069 358 9159