Oferta më e mirë – Piano Bar Observator
19/06/2020 18:00

Një nga piano baret më të mira në Tiranë. Arredimi, dhe pamja në pjesen e jashtme të mahnitshme dhe ku mund të shihni një pjesë nga qytetit të Tiranës. Kontakt : +355685513668 Instagram : ObservatorTirana Facebook :ObservatorTirana