Oferta më e mirë – Oborri Gastro Club Durrës
20/07/2020 18:00

“Oborri Gastro Club” është mjaft i preferuar nga të gjithe që duan të kalojnë mbrëmje argëtuese, ose edhe për një kafe me miqtë gjatë ditës. Ambienti ka një arredim të këndshëm i përzier me stil të veçantë dhe bashkëkohor. Kontakt : +355672002884 ose +355692267666 Instagram : oborri_gastroclub Facebook : oborri gastro club