Oferta më e mirë – Kompania “M.V.HOCJA”
01/06/2020 18:00

Kompania "M.V.HOCJA" shpk operon në sektorin e qepjes së këpucëve dhe prodhimin e këpucëve. Angazhimi, disponueshmëria dhe besueshmëria janë pikat kryesore ku bazohet kompania. Kompania "M.V.HOCJA" operon në treg prej 10 vitesh, dhe që atëherë ka ofruar produkte me cilësi, falë përvojës dhe përkushtimit. Stafi i specializuar dhe produktet cilësore plotësojnë nevojat ose kërkesat e klientëve. Tek kompania M.V Hocja ofrohet jo vetëm cilësi e lartë, por edhe pamje estetike e këpucëve që prodhohen. Cel : +355 662008082 \ 662002222 \ 694004411 Mail : [email protected]