Oferta më e mirë – Hotel “BELMONDO” Durrës
15/07/2020 18:00

Nga emërtimi i tij Hotel “Belmondo”përfshin bukurinë dhe rehati. Hoteli ka një koncept modern dhe ofron kushte optimale për qëndrimin tuaj. Kontakt: +355685183129 Instagram: hotel_belmondo Facebook: Hotel Belmondo