Oferta më e mirë – Flower Hotel & Spa
08/06/2020 18:00

Hotel Flower gjëndet në Golem, një vend që garanton një qëndrim relaksues, duke filluar nga restoranti një eksperiencë unike e kuzhinës, performanca me muzikë live çdo fundjavë , një qendër Spa në stil Francez dhe gjithashtu një qendër konferencash dhe organizimin e eventeve unike. Hotel Flower ka edhe certifikaten e Exellent ne TripAdvisor. http://www.hotel-flower.com Kontakt : 067 604 0707 [email protected]