Oferta më e mirë – Elysium Hotel Dhërmi
15/06/2020 18:01

Elysium Hotel Dhërmi është një oaz i mrekullueshëm qetësie, shërbimi, standardi dhe vendi ideal për pushimet tuaja. Elysium Hotel është I vlersuar edhe nga turistët dhe ka review me pikët maksimale në booking.com dhe tripadvisor. Instagram dhe Facebook Elysium Hotel Dhërmi Kontakt : +355697050100 Email : [email protected]