Oferta më e mirë – Eleni’s Cleaning
05/06/2020 18:00

Eleni's Cleanig është ndërtuar rreth nevojave të klientëve dhe duke kuptuar sesi mund t'i ndihmojnë ato dhe të marrin shërbim të kualifikuar. Më e rëndësishmja tek Eleni's Cleaning gjeni stafin më të mirë dhe më me përvojë. Cdo detergjent që përdoret për pastrim janë bimore dhe lavatricet janë me sistemin wet cleaning. Cmimet më tè mira në treg. Kontaktoni: 00355699908911