Oferta më e mirë – Amra Medical Aesthetics
10/10/2019 18:20

Amra Medical Aesthetics klinika ku femrat ndihen shumë mirë me veten dhe ku realizohen perfekt shumë shërbime, si vetullat me fije microblading, botox, fillers, lifting me fije, plazma Prp, mezoterapia, dermapen, fshirje tattoos. Te gjitha keto shërbime në një klinike te vetme. Trajtimi është i sigurt vetëm kur aplikohet nga profesionistë.