Oferta më e mirë – Albanian Star Hotel
17/06/2020 18:00

Albania Star Hotel pjesë e Harmonia Hotels Group është hoteli i cili është i pozicionuar pak metra larg e plazhit, ka akomodim komod në dhoma, restorantin me menu speciale.Tek Albania Star Hotel je vërtet një mik i çmuar dhe jo vetëm një klient apo vizitor i thjeshtë. Kontakt : +355672061001 Email : [email protected]