Oferta më e mirë – Mobileri Vllaznia
03/10/2019 18:00

Mobileri Vllaznia ofron eksperiencën e saj 20 vjeçare në tregun e mobilerisë. Ju mund të arredoni shtëpinë, zyrën, lokalin apo hotelin tuaj me tendencat më të fundit. Mobileri Vllaznia lider tashmë për prodhimin e kolltuqeve, kuzhinave, dhomave të gjumit sipas kërkesave specifike të klientëve. Te gjitha vijnë me një cilësi të lartë dhe çmime konkurruese në treg. Kontaktoni në 068 20 20 899